Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

K25 vagy 25K Zetort vásároltam ősszel szártépőzés céljából. Próbáltunk tavasszal kaszálni, de felezőben a legkisebb sebesség is túl gyors, hogy szépen dolgozzon.

Itt bengészgetsz böcsülettel az írások között, hétvégén úgy dolgozik a zetor., mint aki ma született....
    Üdv!

Komment

Nem lehet ,hogy életlen a kasza?

Komment

Én TZ4K-t használok erre. Szerintem nem függ a siker a sebességtől mert ugye a kardánfordulat az minimum 540/perc
        ha a szárzúzón 1/1 az áttétel akkor az 1mp alatt 9 fordulattal bír miközben 2x találkozik a kés a szárral sőt rendes szárzúzón ugye 2 kés van mindkét oldalt tehát az le kell hogy darálja rendesen.
        Annál inkább hogy a gaz, vagy szár behajlik a ház alá tehát akár 30 fok vagy annál kisebb szöget zár a talajjal.
        Szerintem is a késélezés javítana a helyzeten.

Komment

Szerintem is a késélezés javítana a helyzeten.
          Meg az ellenpenge - ha gyárilag egyébként van rajta - megléte.

https://www.google.hu/search?q=sz%C3...%3B1600%3B1200
          Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 ápr. 30, 08:58.

Komment

..dejó, hogy így beletalált a pesti parasztgyerek (én) Bár ha jól utána számolok 40 éve kaszáltam igaziból , igazi búzát , komoly felnőtt emberekkel ,tán 10-12 en , sorban . Most nosztalga--akkor meg de szar volt --azt hittem megdöglök , a nagyapám meg nyomta egész nap .
            sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X