Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TraBibi75

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

TraBibi75

Sziasztok Barátok!

Egy 87-es (még csak serdülő) Trabant 601 75-ös tehát szintén serdülő tulajdonosa vagyok és elsősorban a programok, események, meg persze egyéb veterános hírek miatt regisztráltam. Elsősorban a 4 vagy több kerekű öreg vasak tartoznak az érdeklődési körömbe.

AZt hiszem hirtelen ennyi elég lehet aztán a többit majd az élet adja

Köszönet mindeninek jó időt, sok üzemanyagot JÓ UTAT

Gy. Tibor

Szervusz Tibor! Félig-meddig márkatársak vagyunk,mert nekem egy '86-os Trabantom van,amit most újítok fel éppen. Én viszont a kétkerekűekért is rajongom,főleg a nálam idősebbekért ('73)
    TraBibi és sepy kedvelte ezt.

Komment

Jó helyre vetődtél pont két kasznis olvassa bemutatkozásod ha esetleg kérdésed lenne a szakmába szívesen segítek egy pár Trabi nekem is megfordult a kezembe. Sokan lenézik a Trabi kasznizást pedig rendesen kevesen képesek megcsinálni, hogy utána ne kelljen úgy csapkodni az ajtaját" mint a szél a budi ajtót." A Dacia rendszerű ajtózár sem mindíg segítség! A két ajtós karosszéria mindíg ravaszabb mint a négy intő példa erre a 850 -es Fiat.pld.
      TraBibi, Beagle és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

a "külcsínnyel" végeztünk természetesen nem néztem le,hanem tényleges karosszériáshoz és fényezőhöz vittem. A kilincs pont a napokban került beállításra mert sógornak nem tetszett, hogy nem teljesen pontos, de megoldotta. Sajnos mind kaszni mind egyéb téren sok a "az csak egy Trabant" elszólásra és úgy állnak hozzá. Az első kárpitoson kívül eddig sikerült elkerülnöm őket

Komment

Click image for larger version

Name:	DSCF2734.jpg
Views:	1
Size:	192.1 KB
ID:	140007ha túl nagy a kép töröljétek légyszi. de nem birom kicsinyíteni
          Titus, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Huuuu, ez nagyon csinos kocsi. Jók ezek, még a viz alatt is elmegy. Ha a komám trabijával megyünk, mindig fülig ér a szánk.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X