Közlemény

Collapse
No announcement yet.

FUG segítség kérés - wchris

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Uraim, jön Tiszakeszi, fotózásra felkészülni. 12 jó gép és jó kép(ű legény) csak összejön.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 jún. 30, 09:55. Oka: Hivatkozás

Komment

ApaE

Az én bizniszembe biztos nem rondítasz bele
        Bár nyomdaiparban dolgozom, de nem ezen a vonalon.
        Az egyetlen: van néhány kapcsolatom olyan cégekkel, akik ilyeneket csinálnak.
        Vagyis: meg tudom mondani melyik céghez FORDuljatok, s esetleg más árajánlatot tudok nektek kicsikarni, mint egy olyan ember, aki csak úgy "beesik" az utcáról.
        Kb ennyire is folynék bele a dolgokba.
        Én is rendszeresen csináltatok családi naptárt, vagy éppen fotókönyvet.
        Ami még különbség lehet köztünk:
        A nyomdai előkészítést megcsinálom magamnak.
        De egy egyszerű programmal - pl corell - ezt bárki más is meg tudja csinálni otthon.

S ha megnézed, csak egy-két jó tanácsot adtam a naptárhoz.
        Tapasztalat - csináltam már autós társaságnak is - hogy elég sokáig tud húzódni a képek kiválogatása, a naptár összeállítása, a darabszám kiderítése....
        Saját célra szánt - családi - naptárnál ez azért egyszerűbb.
        A szülők-nagyszülők-testvérek száma adott, ahogy az unokák fényképei is
        Míg klubbon belül viszont nehéz megegyezni, hogy most akkor Katinka piros papucsa, vagy Pirike tangabugyis képe esetleg Gyula kedvenc söre kerüljön bele.
        S ez igaz a darabszámra is. Szeptemberben kb harmincan akarnak 2-3 naptárt fejenként.
        Aztán Kiskerék nick rájön, hogy neki nem is kell; Pirosalmának elég egy - az előjegyzett négy helyett; míg Balfácán mégiscsak kér, s egyből ötöt...
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X