Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Hello! Varga Bálint vagyok, gépi forgácsolóként tanulok, most nemrégiben lett meg az A2-es jogosítványom. Van egy Simson S 50N-sem, de a közeljövőben szeretnék egy IMZ-Ural 650-set is venni magamnak (a Simson amolyan közös családi motor ) Nagyjából ennyi.

Szia Bálint!

Ez szép ambíció!!! őszintén sok sikert kívánok hozzá, magam is kacérkodok a gondolattal...

Komment

Üdv! Bátor vagy elsőnek egy ennyire szervízigényes motort választani. Ami alkatrészügyileg is más kategória, mint amivel eddig találkoztál. Alkatrész csak drágán van, az is szar.
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 aug. 01, 12:01.
      Örs és OdinHEM kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Üdv! Bátor vagy elsőnek egy ennyire szervízigényes motort választani. Ami alkatrészügyileg is más kategória, mint amivel eddig találkoztál. Alkatrész csak drágán van, az is szar.
        Hát igen...! Fő az, hogy önbizalomnövelő vállveregetéssel köszöntsük az újonnan belépőket.

Kedves Bálint! Ne vedd kérlek a szívedre, amit Wsievers írt. Ő tapasztalatból beszél. De azért büszkén feszít a Dnyepr nyergében. Elsőre valóban célszerűbb egy kisebb, hálásabb motort választani. Utána jöhet ez a csődör!

Üdvözlettel: CZsolti
        St.Z.350, kollarg és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Bálint! Nem akarok én sem illúzió romboló lenni de még mielőtt belevágsz egy ilyen elképzelésbe inkább egy egyszerűbb géppel kezdjed mely a motorozás örömét is nyújtja számodra. Szép nagy vas az álmod melyet kívánok ,hogy valósuljon is meg de előtte hozzáértőtől tájékozódj. Nagyon könnyen bele futhatsz egy "pénz temetőbe" motorozás nélkül. Nem akarok én tanácsokat osztogatni hisz az lenne a legkönnyebb azt szeretném ha a motorozás örömet okozna és nem keserűséget számodra.Légy óvatos a tipus választással ha kicsit óvatos leszel kérdezz rá itt vannak tipus " guruk" kik már régebb óta olajsárral ápolják a kezüket és őszinte véleményt fognak Neked mondani! Ennyi badarság után azért érezd jól magad egyre népesebb csapatunkban olvass és kérdezz bátran.
          kissee, St.Z.350 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Na tessék, megmondtam. Bálint megijedt és válaszolni is elfelejtett a mi lelkes fogadtatásunk miatt. Vagy elment az Uralért.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Vagy elment az Uralért.
              ....az Uralon túlra

Komment

Ne törődj a negatív hangokkal! A tapasztalat rossz hatással van az ítélőképességre.
                Ural M-63 volt a legelső motorom. Ma is megvan. Igaz a megvétel után kb. öt évvel lett csak rajta műszaki, és utána kellett még pár év mire összeállt, de akkor még nem volt Veterán Fórum, amivel ez a tanulóidő jelentősen lerövidíthető!
                Ráadásul a választék is nagyobb.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

De azt jó lenne elmondani neki, hogy minimum 600 ezer, amíg épkézláb motor lessz belőle, ennél csak több lehet az alap függvényében.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Fő az, hogy önbizalomnövelő vállveregetéssel köszöntsük az újonnan belépőket.
                    wsievers is bizalom gerjesztően veregeti Bálint vállát, csak vigyáz nehogy bekéküljön neki a túl erős ütéstől Üdv, a fórumon Bálint, szép motor az amit szeretnél

Komment

Vannak álmok melyek sokba kerülnek de érdemes küzdeni érte! Mindíg kell valami cél mely lebeg előttünk csak sűrűn gördítenek elébünk akadályokat és ezek leküzdése a korunk előre haladtával egyre nehezebb!Sepy.

Komment

De azt jó lenne elmondani neki, hogy minimum 600 ezer, amíg épkézláb motor lessz belőle, ennél csak több lehet az alap függvényében.
                        Szerintem lassan ennyi az alap. Bár most zuhantak az árak az utóbbi időben.

Ki tudja, lehet tele van pénzzel és csak a kihívás miatt esett Uralra a választás. Itt a szívás független a befektetett pénz mennyiségétől. És egyszerre történik a munka ütemmel.

Mindenesetre szép kihívás.

Komment

Vannak álmok melyek sokba kerülnek de érdemes küzdeni érte! Mindíg kell valami cél mely lebeg előttünk csak sűrűn gördítenek elébünk akadályokat és ezek leküzdése a korunk előre haladtával egyre nehezebb!Sepy.
                          Ez így van!

Én kis kölyök koromban vagy egy óra hosszat tanulmányoztam Kinizsi páncélingét, hogy gyártsak magamnak egyet, aztán sikerült is készítenem egy tenyérnyi darabot, ami már akkor is kicsi volt ahhoz hogy hordjam...Azóta megnőttem, de még mindig nem tettem le róla, csak most éppen a Pannónia talpra állítása kicsit beelőzött...

Komment

Volt egyszer egy srác aki bejárt a boltba , ahogy volt egy kis pénze , valamai rengeteg kulcskarikát vett ! Aztán egyszer kérdem -minek?
                            Sodronyinget ,ruhát csináltak belőle ...

....milyen jól elvagytok , -a srác meg eltünt

Komment

...milyen jól elvagytok , -a srác meg eltünt
                              Elijesztettük a túlzott aktivitásunkkal.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X