Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs Planeta2

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Izs Planeta2

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Izs planeta2 motorkerékpárt és ehhez szeretnék kérni tanácsokat, linkeket ahol többet megtudhatnék róla
    Előre is köszi

Üdv! Nekem is van egy Planéta 2-esem, sajnos még darabokban. Elsősorban információt az IZS.hu oldalon találsz. Az első tanácsom, hogy jól nézd meg mit veszel, és hogy a papírok rendben legyenek. Álltalában ezeket a motorokat nem a legokosabb, hanem a legerősebb tatárföldi munkás rakta össze. Tehát ha fellelt állapotú gépet találsz, nagy valószínűséggel szét kell borítani. Ha el vagy annyira engedve, akkor egy eleve felújítottat nézzél, olcsóbban kijön a végeredmény.
    Ha cél a gyári állapot, megéri előtte körüljárni a témát, mert az Izs olyan mint a legó, mindet mindennel össze lehet szerelni, így később egy évjáratidegen alkatrész keresgélése sok időbe fog telni. A gyári dinamó helyett már most javaslom az Mz dinamóját, vagy a Voszhod gyujtását kompletten beszerezni.
    Ha pedig építeni akarsz belőle valamit, használd inkább a Planéta 3 vagy 3/3 típusokat(az áruk is általában alacsonyabb).
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 szept. 11, 23:11.
    sepy, St.Z.350 és soveny kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Álltalában ezeket a motorokat nem a legokosabb, hanem a legerősebb tatárföldi munkás rakta össze
      Sajnos ez igaz!!!No de éppen ezért nagyon meghálálja a gyengédséget a lélekből jövő szeretetet!Öregecske országúti társammal több ezer km-t tettem meg ..........SOHA nem hagyott cserben!!!!!
      sepy, mir-mur és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia köszike a választ és hát van már egy Jawa 350/638-asunk amit én és a párom újítottunk fel és nagy álma egy Izs amit vagy csak felújítunk vagy átalakítjuk chopperré.
        Nézelődtem azon az oldalon csak nem találtam konkrét leírást az alkatrészeiről és a műszaki leírást se nagyon találtam, bár most találtam egy könyvet róla, de szeretem volna inkább valami letölthető formában
        Hétvégén nézzük meg és papírjai úgy néz ki rendben van
        A gyújtását szerintem megoldja a párom, mert most csinál egy elektromos gyújtást a Jawára is

- - - Updated - - -
        apacsavo
        Szia köszike a választ és épp azért tetszik, mert elég masszív gép és hát nem mai darab, amiből nem sajnálták még annak idején az anyagokat, ja és a lényeg nem kínai
        És ígérem gyengéd leszek hozzá
        apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Üdv! Sok sikert hozzá! Nekem 34 évig volt, elég sokat megjártunk, de sosem hagyott az út szélén!
          Javaslom a lábedzést előtte, mert nem egy Simson, viszont nincs előtte akadály!
          Én fájó szívvel, de megváltam a Planeta 1-esemtől, azóta is bánom, bár nem régi dolog. Sok boldog közös élményt!
          Nancy kedvelte ezt.

Komment

Szia köszike szépen a jó tanácsokat és ha meg lesz a motor rakok fel képeket

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X