Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy a tagja lehetek az oldalnak, kevés tapasztalatommal a motorok terén igen nagy segítség minden információ amit itt találok.

Tulajdonképp azért csatlakoztam, mert nem rég megvettem életem első motorját, egy Jawa Cz 125 488-ast amin már elkezdett dolgozni az előző tulajdonos de nem tudta folytatni így eladta a motort. Szeretném először is üzemképessé tenni aztán szépen lassan felújítani.
    Nem sietem el a dolgot, mert még csak A-s jogsim sincs egyelőre, majd idővel.

Egyébként a Műegyetemen tanulok hídépítő mérnöknek, de ha felnövök pilóta szeretnék lenni.

Áron

Remélem , már terveztél a jawa nak egy pille , térhálós tésztavázat .
    -t5-, wsievers és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Áron. Tehát Neked is, mint a fiamnak, A jogsija van. Méghozzá úgy, ha megkérdezik tőle: Szoktál motorozni? -Igen! Van jogsid? -ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Üdvözlünk itt! Jó helyen jársz ha ilyen szép vasakkal köszöntessz be, s nem utolsó sorban elszántsággal!
      -t5- kedvelte ezt.

Komment

Üdv közöttünk!

Jawa / CZ vonalon fogsz találni márkatársakat bőven.

Egyébként a Műegyetemen tanulok hídépítő mérnöknek, de ha felnövök pilóta szeretnék lenni.
        A hídépítés izgalmasabban hangzik. Nem lebecsülni akarom a repipart, lévén dolgoztam benne 5 évet, de fix munkahellyel rendelkező kereskedelmi pilótának manapság nem olyan egyszerű lenni... Én gépészmérnökit csinálok levelezőn (rétestészta üzemmódban elnyújtva), de mindig érdekelt az építészet is: elég hosszú ideig el tudok nézegetni egy-egy szerkezetet, pl. szegecseléssel összeállított hídszerkezeteket.

egy pille , térhálós tésztavázat
        Valami hasonlóra én is kíváncsi lennék...
        -t5- kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X