........csak egy apró észre vétel: Nekem az nem igazán okoz álmatlan éjszakákat sőt még a vérnyomásom sem igazán szökik fel ha valaki nem akar vagy nem tud,netán-talán elfelejt néhány keresetlen szóval bemutatkozni! Ebben az esetben viszont amikor első szóra ,,hátszelet" vagyis a gyengébbek kedvéért:korrupciót,hatalommal illetve befolyással való vissza élést kérnek!!!!!!!!!!!!!!!!Na hát az az én romlatlan és még kialakuló félben lévő erkölcsi iránytűmet igen csak kilengeti a helyes irányból!..........és tisztesség szólva:Nem szeretnék olyan társaság tagja lenni aki ilyesmit simán lenyel!Vagyunk itt jó páran akik végig tapostuk a hivatali herce.hurcák hosszú-hosszú(és igencsak költséges)útját és nem nyivákoltunk,síránkoztunk ,,hátszél"-ért!Ha veterános vagy ,,vazze" vagy legalább hajlassz e felé akkor tanulj meg küzdeni!!!!Mert ez ilyen ország!
Nagy ívben le sz....m a bemutatkozást de hogy bűnözőnek nézzenek engem és a csoportom tagjait azt ki kérem magamnak!!!!!!
Az új belépőket én magam részéről tisztelettel üdvözlöm és örülök nekik.........ha az érdeklődésük a veterán dolgok irányába mutat!FIÚK HISZEN EZ KÖT ÖSSZE MINKET!!!!!!!(nem a csókos haverság!)
(na a végére egy mosoly!!!!Mert nekem ez a veterános oviban a jelem!)
Nagy ívben le sz....m a bemutatkozást de hogy bűnözőnek nézzenek engem és a csoportom tagjait azt ki kérem magamnak!!!!!!
Az új belépőket én magam részéről tisztelettel üdvözlöm és örülök nekik.........ha az érdeklődésük a veterán dolgok irányába mutat!FIÚK HISZEN EZ KÖT ÖSSZE MINKET!!!!!!!(nem a csókos haverság!)
(na a végére egy mosoly!!!!Mert nekem ez a veterános oviban a jelem!)
Komment