Drága Heeegany!Látod, kell az erélyes tanító szó! Itt vagyok, jól sült el a dolog.Egyébként több kérdésem is volt fent, mindig ugyanolyan válaszok, gondoltam, próbálkozok, hátha valaki egy véleményen van velem, és abba belekapaszkodok.De kellett, hogy a vezérhangyát elültesd a fejemben, köszönöm a segítséget!Az emzét kinéztem,forr is már a vérem:a nyeregben száguldok,ha a vizsgán átjutok.A Csepelről az álom valóra válik nyáronha lesz pénz, majd húzom,Addig maradok nyugton.
- - - Updated - - -
A tördelés meg elmaradt a sorok közül...
- - - Updated - - -
A tördelés meg elmaradt a sorok közül...
) motort szerelni. Ez kényszerűségből eljutott a blokk teljes szétszedéséhez és felújításához. Ha olyan D-Csepelt akarsz, amit nem nagyon kell szerelni, annak felújítottnak kell lennie, és ha menni is akarsz vele, akkor papírral kell rendelkeznie.
az, hogy ha veszel egy lereccsent papírral rendelkezőt (papír nélkül szerintem ne is vegyél!), akkor meg lehet, hogy apránként, de többet fogsz rákölteni, mint ha drágának tűnő árért vettél volna egyet!
és a hangja is, már a 80-as évek végén ha begurultam egy benzinkútra, a tankoláson felül rászámolhattam még vagy negyed órát, mire a kutastól kezdve mindenki elmesélte, hogy az ő apjának is ilyen volt...

Komment