Kedves Szergej!
A téma címét némileg bővítettem, mert ez már bőven több, mint egyszefű bemutatkozás. Rengeteg információ gyűlt itt össze, ezért lényegesnek érzem, hogy a címe alapján könnyebb legyen megtalálni ezeket. Ha nem tetszik, vagy mást szeretnél, nyugodtan jelezd.
Üdv: CZsolti
- - - Updated - - -
Bíztam benne. Ezért írtam lábujjhegyen állva!
A téma címét némileg bővítettem, mert ez már bőven több, mint egyszefű bemutatkozás. Rengeteg információ gyűlt itt össze, ezért lényegesnek érzem, hogy a címe alapján könnyebb legyen megtalálni ezeket. Ha nem tetszik, vagy mást szeretnél, nyugodtan jelezd.
Üdv: CZsolti
- - - Updated - - -
popszegecs és bitumenes kence.
Ezt meg sem hallottam... akarom mondani el sem olvastam... vagy mi...
Ezt meg sem hallottam... akarom mondani el sem olvastam... vagy mi...

- a KESZTYÜ ! Erről amég nem esett szó . ( a ruhával kapcsolatban , végül is egyet értek Szergej67, józan gondolkodásával , mert én pl tök elfelejtettem , hogy még gyerek ez a gyerek
-aztán majd ha ember lesz akkor csináltasson méretre )
Én vagyok az örök renitens az excentrikus nézetek hírdetője!Csak a saját bőrömön tapasztaltakban hiszek!.........és az még meg van!Imitt amott már kissé kopottas de megvan és nem ártott neki a védő öltözet hiánya!A motorozásbeli tudáshiányt amúgy sem pótolja semmi!..............és ahogy mondani szoktam a legjobb védelem a fejben van!!!!!!!!!!Ha ott nincs rendben a dolog húzhatsz bármit magadra nem sok jót remélhetsz! Nincs a világon jobb érzés mint a nyári nap simogató melegében egy száll pólóban szelni a levegőt!

Komment