Hello azt akarnam kerdezni van e itt valaki aki felujitja a dnepr em blokkjat? Koszonom valaszotokat elore!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
dnepr 650 mt10
Collapse
X
-
Szia Gery89!
Menjünk szépen sorban. Ez bizonyára elkerülte regisztrációkor a figyelmedet:
Veterán fórum - Regisztráció és bemutatkozás
Utána olvasd el ezt is kérlek:
Veterán fórum - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
A leírtak megszívlelése után szerintem a feltett kérdésre is fogunk tudni válaszolni. Moderátortársam anyanyelvi szinten ért a motorodhoz.
Üdvözlettel: CZsolti moderátor
- 3 likes
-
Üdv itt!
Viszont szerintem élő embert nem találsz, aki helyetted felújítja az MTrét. Senki nem fogja bevállalni. Nincs hozzá normális alkatrész, ha van, az nem 2 fillér. De mondok neked valamit...Mennyi pénzed van rá? Kb. 150 ezer egy motorfelújítás, kapugaranciával(Ha kimész a kapun, már vissza ne hozd). Mondom úgy, hogy nekem is Dneprem van. Most csináltam motorfelújítást, nekem kb. 70ezer volt, és mindent magam csináltam, amit tudtam, és ez egy oldaltszelepelt, ami viszonylag gyárilag normálisan van összerakva, és feleannyi alkatrésze van, normálisabb anyagokból, mint a 650-es MTrének.
Nem tudsz nekem olyan alkatrészt mutatni a blokkomban ami nem járt marógépen vagy esztergán, vagy ne kellett volna minimum befejezni a félrészeg ukrán munkások munkáját."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 7 likes
Komment
-
befejezni a félrészeg ukrán munkások munkáját.
- 6 likes
Komment
Komment