Közlemény

Collapse
No announcement yet.

oldalkocsi

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

oldalkocsi

sziasztok . valaki tudna bővebb infót erről az oldalkocsiról?Click image for larger version

Name:	royal 1.jpg
Views:	2
Size:	189.1 KB
ID:	157490

- - - Updated - - -

ezen talán jobban látszik.
    Attached Files

Ilyet szeretnél csinálni ?

Komment

szia "mir-mur" nem csak érdekelne ,hogy mi lehet ez meg ha van bármi infó ,képek, stb.

Komment

csak érdekelne ,hogy mi lehet ez
        Nagyon gyenge Steib koppintás.
        Click image for larger version

Name:	IMG_8301.jpg
Views:	1
Size:	94.6 KB
ID:	144037
        Esetleg Watsonian koppintás is lehet, de ők is a Steibtől másoltak(koppintás koppintása )...
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 márc. 22, 10:10.
        Fergusson, sinter és OdinHEM kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers ,szerintem a kép amit felraktál az egy Steib N 28-as , a Watsonian oldalkocsikat megnéztem, de ilyen csúcsos seggüt nem találtam közöttük. De azért köszi. .egyébként megkérdezhetem , hogy ez az oldalkocsi kié?

Utoljára szerkesztve a következő által: csűri; 2015 márc. 23, 18:55. Oka: kimaradt

Komment

Ez szemmel láthatóan is egy új gyártmány, mindenképp a Steibre akar hasonlítani, bármilyen a hátsó része. Ezt tette annó szinte minden oldalkocsigyártó, és maszek karosszériás is régen. Boldog-boldogtalan gyártott nálunk is oldalkocsit mindenféle kivitelben.
            Fergusson kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

bocsi de láttam a fényképen az eredetit, csak azóta sem találom. azért gondolom, hogy van róla valakinek legalább egy fotója.

Komment

szia .szerintem a kép magáért beszél.
                mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X