Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - 20 év után !

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem vígan váltogatja a villogás ütemét a motorfordulat függvényében a Czetka. A gond a látással van, index, féklámpa, és a fényszóró már csak annyit ér, mint a szülinapi gyertya a pincében.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ez igaz de ne feledd a 350-es dinamója 65w-os én a 477.01 50w -os ra panaszkodom. Multkorában fesszabályzót cseréltem és kicsit javult a helyzet .Persze nem dicsekvésre méltó a világítása én is erősen lapozgatok / olvasgatok mert néha szoktam!/ de igazán jó megoldást még eddig nem találtam igaz a jó megoldás nagyon pénztárca függő. Ha Wsievers panaszkodsz rá akkor mit mondjunk mi.

Komment

Dinamós töltéseknél nagyon sokat tud segíteni, ha a visszáramkapcsolót kiváltjátok egy schottky diódával. A visszáramkapcsoló egy adott, beállított feszültségnél kapcsol. Mindegy, hogy az akksi fel van töltve, vagy épp merülőben van. Így a jól feltöltött akksit meríti, a merült akksinak meg túl későn ad töltést. A dióda feszültségkülönbség alapján dolgozik. Ahogy kb. 0,2V-al magasabbat tud a dinamó, mint az akksi, akkor már indulnak is az elektronok az akksi felé. Így tud tölteni akár már 6 V alatt is, ha egy tötymörgősebb városi etap után merülőben az akksi.

Komment

A történetem folytatódik !
          Miután a nyarat végigmotoroztam hiba nélkül, a télen sajnos családi okok ( qrva pénz)miatt eladtam a motort! Egy idős úr vásárolta meg, aki motorgyűjtő, igy tudtam, hogy jó helyre került. Már az eladás sem ment könnyen, többször beszéltünk, hogy adom-nem adom, de csak eladtam. Na azt követően jöttek az álmatlan éjszakák, hogy én mekkora egy baromállathülye vagyok!!! Jött a tavasz, motor semmi, kimegyek a debreceni börzére ( április 17 ) végignézem, majd sirva hazamegyek.
          Másnap jön az idős úrtól a telefon, hogy visszaadja a motort ha gondolom, visszavásárolhatom !!! Párommal este megbeszélés, nem alvás, mikor lesz már reggel?!?, aztán telefon, alku, korrekt az idős Úr, és irány a motor!!!
          Mint a mesében !

Komment

Mint a mesében !
            Tiszta happy-end! Csak el ne add még egyszer, lehet másodjára nem találna vissza ilyen könnyen

Komment

Abban maradtunk az idős Úrral,ha évek múltán mégis el akarom adni, először Őt keressem !

Komment

Nem is rossz üzlet. Télre odaadod az öregnek, hogy kicsit tegye rendbe, meg tárolja tavaszig, aztán tavasszal meg elhozod tőle.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...