Üdv mindenkinek régi elmaradásom szeretném pótolni ! Zsoltnak hívnak, Ajkán lakom, Elektrikusként dolgozom. Kb 17 éve kezdtem el foglalkozni a kismotor szereléssel , amikor megvettem az első motorom, egy KTM Ponny-t. Azután jött a többi, mindig igyekeztem gyári állapotúra felújítani őket, de helyhiány miatt meg kellett válnom tőlük . A kedvenceim mindig a Komárok, Rometok maradtak.Ami jelenleg foglalkoztat az a lendkerékmágnes delejezés , el is kezdtem építeni egy delejezőt (1 éve) , már csak a prizmákat kell megcsináltatnom amihez illeszkednek a lendkerék mágnesek. Ha kész lesz még ennek az istennek az idejében és beválik mindenképp közzé teszem részletes méretezéssel, képekkel,leírásokkal. Többek közt ezért is keveredtem annak idején ide a fórumra , de a delejezés témakörben kellő válaszokat nem kaptam, ezért el kezdtem kutakodni hogyan tudnék építeni egyet házilag. Azért az vigasztal hogy egy-két témához hozzá tudtam szólni ha hülyeséget is írtam néha, azért elnézést kérek. Nagyon jó a fórum rengeteg jó ötlettel,megoldással a problémákra.Remélem sok enyészetnek kitett vasat meg tudunk menteni az utókornak segítve egymást.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
Komment