Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 638 probléma

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 350 638 probléma

Újra ITT!
    Lett egy 350-es 638-as Jawam!
    Olyan problémám van vele,hogy 3. sebesség fokozatba rángat,vagy olyan mintha kiakarná dobni a sebesség fokozatot!Az lenne a kérdésem,hogy volt -e valakinek már hasonló problémája?Ha igen akkor megosztaná,hogy oldotta meg!
    Üdv Mindenkinek!

Lazítsd meg a hátsóláncot és ha csökken a rángás,akkor lánckerék-lánc csere.
    sepy és wsievers kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm a választ!
      Akkor e szerint a lánckerekek el lennének kopva és a lánc meg kinyult!?Ezért csinálja ezt a rángatást 3. sebességbe?Ha ez a probléma akkor nem mindegyik sebesség fokozatba kellene csinálnia ezt?

- - - Updated - - -

Én amugy arra gondoltam,hogy azért csinálja mert elgörbülhetett a léptető villa/vagy be van már rágodva/ és a harmadik sebesség fokozatott nem kapcsolja rendesen a helyére!Igy nagyobb terhelésnél ki akar ugrani a sebesség fokozatból!

- - - Updated - - -

Amugy ezt a rángatást nem egyből csinálja 3.-ba,hanem már akkor ha kezd felpörögni!

Komment

3.-ba,hanem már akkor ha kezd felpörögni!
        Elnézésedet kérem:valahogy elsiklottam a csak 3. felett. Igen,akkor minden fokozatban csinálná.
        OdinHEM kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X