Sziasztok! Nemrég vettem meg első nagymotorom, a 485-t! 3 év pajtában állás után került hozzám, most újítgatom fel. Nem kerülte el a figyelmem hogy nem olyan ritka ez a gép a csoportban, így remélem választ kapok kérdéseimre a későbbiekben!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
CZ 250 485 Jawa
Collapse
X
-
Hidd el mindnyájan így kezdjük és miután igazán bele mélyedünk akkor jövünk rá a java még hátra van. Gondolok itt az elektronikára. Kezdődik a vezeték köteggel mely sok buktatót takar mert az előző gazdik felkészültsége sok mindenre képes káoszt okoz időnként. Jó munkát és sok türelmet mert ez a kevésbé látványos része a talpra állításnak.Stádinger Alex és CZsolti kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Mechanikában jártas ember őszinte tisztelettel közelítsen az elektromossághoz, mert itt piszkosul nem mindegy melyik drótot hova kötöd. Sok sikert, kevés zárlatot, szikrát pedig csak a gyertyaelektródok közt.
És indításkor ne felejtsd a kulcsot a megszakítóbütyök csavarján. Én a múltkor a Kispók generátorán rajtahagytam. Érdekes hangja volt. Szerencsére lazítólag csavarodott.
- 3 likes
Komment
-
Én speciel semennyire sem értek az elektronikához ezért a motort jövő héten viszem egy szakihoz Mesztegnyőn lakom itt is vettem a motort! szerény meglátásom szerint egy új kábelköteg kell bele de majd elválik mi lesz.. Az én problémám hogy várni kell a szeretett vasra..CZsolti és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment