Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Világos szinekre könnyebb festeni. Lehet fehér is, persze.
Kímélő kézi mosás ajánlott. Mosható(40°C), vasalható.
Elég jól bírja, hasonló a szitázáshoz, csak nem annyira sima.
Talán belefér ez is a veterán kategóriába. El is felejtkeztem róla a múltkor.
Egyik haveromnak készült még tavaly.
Lada logós póló (pontosabban Zsiguli!)
[ATTACH=CONFIG]1897[/ATTACH]
Szeretném megkérdezni,hogy lehet-e vásárolni ilyen pólót, ha igen mennyibe kerülne.Válaszát előre is köszönöm.
Szevasz NANOD!Hej a KEVI legények.Üdv a csapatban jó szórakozást kivánok.Mikor katona voltam akkor ízleltem meg az igazi Kevi szilvát.Együtt raboskodtam a TÚrkevei srácokkal,le a kalappal előttük.Mind talpig EMBER volt.A katonaságnál olyan kötelék alakul ki,hogy azt nem felejti el az ember.Most voltam nemrég Keviben meg Túron is.Alkatrészért lemegyek a térképről.BUÉK!
Üdvözlet ez a póló pompásan sikerült érdeklődnék minta lapján más logót is rá tudsz rakni a pólóra, egyébként milyen pólóra =(gyártó, minőség) rakod rá?
Egyedi, névre szóló dolgokat is szoktak kérni. Igyekszem vastag pólókat használni, adok a minőségre.
A póló szinétől is függ, hogy melyik márka, de alapvetően Sol's, vagy Fruit of the loom. Ez a kettő vált be igazán.
Írd meg privátban az ötletedet, óhajodat, aztán majd kitaláljuk hogy legyen...
Komment