Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ildikó - Yamaha SR 250

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    (Ide most egy olyan „Fejétfogós szmájli” kellene

....tényleg , nem lehetne kicsit bővíteni az állományt

- - - Updated - - -

KIldikó,

Bocs de én kicsit kritikusabban állok ehez a csavarom a gázt , meg nincs korlát .....stb dologhoz . Ha ennyire pezseg a véred akkor vagy hívni kell a piócás embert ---vagy tessék venni egy 250 MZ papír nélküli , olcsó de jó mkp-t . Aztán benevezni a MAMI kupába .
    Garantálom , hogy minden külső okoskodó intelem vagy tanács nélkül ---- másképp fogod látni a motorozást . Sokkal jobban megszereted , élvezed , ----viszont megjön az eszed és-- önmagadtól-- megszelidülsz , a szó legjobb értelmében .

Aztán ha még mindig szeretnél egy naaagy motort -akkor vedd meg . néhány versenyzéssel telt év után .

Komment

Látatlanba mondom, hogy biztosan többet értesz a műszaki dolgokhoz, mint az a szerelő kollégám, aki 45-ös tengelyre rakott fel 40-es furatba való zégergyűrűt
      Ha tényleg így lenne, azt apukámnak köszönhetném, aki autószerelő volt, és nagyon fiút akart, de rendesen keresztülhúztam a számítását Tény, hogy egy gombot sem tudok felvarrni, de a kocsikat és motorokat nagyon szeretem , és azt sem bánom, ha olajos leszek
      És köszönöm!

- - - Updated - - -

Aztán ha még mindig szeretnél egy naaagy motort -akkor vedd meg
      Itt az irodánk szomszédságában van egy raktár, áll is benne egy... a tulaja azt mondta, hogy eladó, bár nem engedhetném meg magamnak, de ráülhettem Nagy a csábítás, de a néhány év versenyzés még előttem áll.

Komment

Nagy a csábítás, de a néhány év versenyzés még előttem áll.
        Mögöttem már van jó pár év!!!!Nem használt semmit!...........SŐT!!!!

Komment

KIldikó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Itt az irodánk szomszédságában van egy raktár, áll is benne egy... a tulaja azt mondta, hogy eladó, bár nem engedhetném meg magamnak, de ráülhettem Nagy a csábítás, de a néhány év versenyzés még előttem

Csak most , és utoljára ---- a motorozás , autózás , vadászrepülő vezetés , szobafestés , adócsaló könvelés , foggyökér kezelés ......stb stb stb

Mind , mind egy létra . Amire ha fel akarunk mászni , csak fokonként az egészséges . Persze a felsoroltak ( és minden más ) elsajátításánál is vannok amihez -született tehetségek , vagy annak indultak . De aztán jön a pafff- meg a magyarázkodás --merígymerúgy ...

Viszont a motorozáshoz nagyon jó tanulószoba ez a "versenyesdi játék " . Nem kell tőle berezelni , biztos vagyok , hogy menne .
          Gyertek - cserepezni - közben mesélek , kedvet csinálok .

Komment

Mind , mind egy létra .
            Nékem is van egy ismerősöm, aki helyből a létra felső felére szökkent.
            Megúszta egy lábszár+boka szilánkosra töréssel + bordatöréssel.
            Mert honnét is tudta volna hogy mennyire szabad dönteni a nedves úton azt a heavy metal-t
            Mert addig ok. volt, hogy a mountain bike után milyen jó 160-at menni egy 2 hengeres yamamával... De a motorozás nem ennyi.
            Émmeg jól elvagyok itt a létra alján, mert tériszonyom van, nem is vágyom ilyesmire:
            https://www.youtube.com/watch?v=vIvbHq7o4A0

Osztán így hogy lehet megcsodálni a gyalogúton menő szép leányok csípejét ?
            persze persze, Ildikót az ilyesmi nyilván nem motiválja... szerencsére

Komment

Gyertek - cserepezni - közben mesélek , kedvet csinálok .
              Ugy beszéltük az egyik szoba lányos lesz!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

KIldikó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sziasztok!

Azt megbeszéltük, hogy korlátlan jogsi nem lesz, mert engem korlátok közé kell szorítani, már amennyire gy év
                Ha szivatni akarod magad...
                Penzkidobas es kesobb megbanod. Nem csak a loero es a sebesseg adja a kulonbseget. Es elegge ultra szégyen,ha felnott fejjel azert nem vezethetsz majd,mert sajat korlataidra hasaltal. Ropke par honap rutin es a 600as mar neha keves.
                Ezen felul ha par honap mulva atlatod a dolgot kezdheted elolrol az egeszet A korlatlanhoz. Kell neked ez a szivatas.?

Komment

Keszi óta még csak ma ültem a Pannónián, most egy párszor a Yamahával mentem, érdekes módon kicsit szokatlan volt a váltás visszafelé, odafelé pedig nem. Az a pár évtizedes konstrukciós különbség minden porcikájában érezhető a két motor között. Nekem az a véleményem, hogy ez az SR 20 lóerővel tökéletes választás egy kezdő női motorosnak és amúgy abban is biztos vagyok, hogy másként lesz majd, mint ahogy Ildikó elképzeli. Szerintem mikor már ráérez az egészre, tökéletesen boldog lesz ezzel a motorral!

Komment

Egyébként 2 éven belül meg lehet különbözeti vizsgát tenni ahol már a kreszt nem kell újra végig ülni, rutin + forgalom és már korlátlan is az az A.

Komment

Demeter ! Én úgy látom Te fogsz előbb egy másik Ildiéhez hasonló gépet venni, hogy kellemesen együtt tudjatok motorozni!

Komment

A P10 pont tudja azt a tempót amit kell szerintem Meg amúgy is majd Ildi bevárja

Komment

Jól beszéltek!
                          Sepy, jól érzed, bár már régóta szeretnék, szerettem volna...egy 350-500 ccm-es '70-es évekbeli olasz motort. Belekezdtem egy autóbontós projektbe, hogy segítsem ennek a megvalósítását, csak épp fordítva sült el. Kettőből az egyiket sajnáltam szétbontani, inkább megcsináltam és forgalomba helyeztem. Így ahelyett hogy hasznom lett volna az egészből (a másik autóból azért lesz 100 % haszon), felemésztette a másik hasznát és a befektetett tőke nagy részét.
                          Úgyhogy most a szándékommal ellentétben, nem másik motorom van, hanem autóm.
                          Odin, megszorongatom majd, bár már ott tartanánk!

Komment

Ha már tanfolyamra mégy, mégiscsak érdemesebb a nagy A-t megcsinálni
                            Igazából nem tudom követni ezeket a kategóriákat, de teljesen megértem. Én 83-ban, a feleségem Csilla 88-ban vizsgázott nagy motorra. Akkoriban max a rigáról ülhettél át az ETZ -re. Nem volt eget verő az eltérés. De a mai suhancok sajnos idióták ! Nekik kell határt szabni, mert a mai motorok már nem képes erre . Az internet meg csak sokszorozza a donorjelöltek számát ! Sajnos ott az a menő, aki marha !!
                            Természetesen ezt nem Ildi miatt fogalmaztam meg, csak kikívánkozott belőlem !
                            Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2016 aug. 18, 21:02.

Komment

Belekezdtem egy autóbontós projektbe,
                              Mintha magamat látnám....... Én 2 autóba kezdtem+ 2 roncsba...s egy még a nyakamon.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 aug. 19, 05:55.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X