Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia 1968
Collapse
X
-
Pannonia. Helyreállítása"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Szép ez a pöcslámpás nagyfékdobos és szép a táj is az első kép mögött.Nagy baj,hogy a nyelvi nehézségek miatt nem tud igazi kapcsolat és esetleg barátság kialakulni az idegen nyelveken beszélőkkel,a fordító programok,meg olyanok mint azt Panni fenti pár sorából kikövetkeztethető.
Ilyenkor azért sajnálom,hogy bár több évig tanultam Oroszul és talán,ha nagyon összeszedem magam,-megmaradt úgy 200 szó.Lehet,ha egy kicsit gyakorolnám azért érthető szintre fel tudnám hozni,de cirill billentyűzet híján akkor sem tudna kialakulni egy kiterjedt levelezés.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Ti,-hogy milyen okosok vagytok,-én még odáig se jutottam,hogy a Google fordítót használni tudjam,nem-hogy eljussak a cirill betűs billentyűzetig,de azt megtalálva sem jutnék messzire.
A hadseregben MIG 21-eseket repítettem sárkány-hajtómű szerelőként,amiken szintén minden Oroszul volt írva,de mikor volt már az,-talán igaz se volt.Ott utáltam meg a csapatzászló őrzését,-igaz mi őrszolgálatot csak ünnepeken adtunk,hogy az őrszázad katonái is elmehessenek szabadságra.Most így átgondolva nem is tudom mi lehet az akkori,jelenleg önkényuralmi jelképeknek számító vörös csillaggal,díszített zászlóval,lehet,hogy valamelyik padláson porosodik,vagy valaki haza vitte,nekem meg mozdulatlanul kellett állni mellette órákig.
ocseny paszíva:Che
- 3 likes
Komment
Komment