Közlemény

Collapse
No announcement yet.

set79 P10H

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én nem szerettem volna ekkora kavarodást itt, tényleg csak a csapathoz szerettem volna csatlakozni. Kicsit sajnálom, hogy a most ide tévedők nem látják az előző irományokat, így nem tudnak teljesen objektívak lenni, de nem is ez a lényeg úgy gondolom.
    A képek hamarosan jönnek, ahogy ígértem.
    Szép estét!

Komment

Akkor én most híres lettem!

Komment

Kedves Set79!

Üdvözöllek a fórumon és remélem jól fogod érezni magad a társaságunkban és úgy gondolom,hogy csatlakozva vagy a csapathoz.

Volt alkalmam elolvasni a fentebb törölt bejegyzéseket és úgy gondolom,hogy azok minden sértő szándék nélküli "kötözködésnek" tekinthetők.

Szeretném elmondani neked,hogy éppen a hétvégi Tiszakeszi fórumtalálkozón vetettük fel páran (nem mindenki vett részt ezen a beszélgetésen),hogy milyen marhaság ez a nick név,mert már többször találkoztunk személyesen,de valójában nem mindenkinek tudunk az arc elé nevet illeszteni és ez nem jó.Nem jó azért sem mert,ha a számítógépes világban valamilyen oldalfeltörés van,mint előfordult az már többször a múltban nem tudjuk egymást keresni,hogy valamilyen közös megoldást találjunk a problémára.

Azt tudd,hogy mi minden új belépőnek örülünk és nem akarunk senkit elriasztani,aki nem ajtóstól ront a házba,stílusában nem sért senkit,nem durva,kioktató,vagy lekezelő.Alapjaiban segítőkészek és összetartóak vagyunk,-természetesen vannak összekoccanások,de ez soha nem adódik rosszindulatból.

Baráti üdvözlettel:Che (Kotasz József Orosháza)

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Viszont ezt én törölném!!

Nem minden publikus!!!Tudtommal:ti is cenzurázzátok a kimenő vidiket...........
          Azért fogalmaztam virágnyelven! Így csak azok értik, akik ott voltak tegnapelőtt!

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ........főleg ha : "felügyelet nélkül gondolkodnak "............

- - - Updated - - -

.....ne félj !!! a tiédet megőrzöm amit "véletlen ott feledtél " - büntiből együtt isszuk meg
          ..........................................................

- - - Updated - - -

wsievers eredeti hozzászólása
          Nagyon viccesre békülte magát az egész csapat. (taluga tényleg igazad volt, hogy egy iskolás osztályt is könnyebb kezelni)
          Még tart a felfokozott izgalmi állapot, ezt betudom annak, de ennyi békülőpálinkája senkinek sem lessz jövő ilyenkorig.
          Pedig szabin vagyok... Még jó, hogy ezt itt neked kell csinálni...

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ........??
          ,

- - - Updated - - -

Ezt meg be kellene írni az aranyköpések nagykönyvébe ! Ezt élőben hallani -mindent megért !
          Az biztos!!! Miért kellett erre négy évet várni, hogy végre elkezdj erről mesélni?!?!

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ti meg bírjatok magatokkal, mert Tibi a kapuja előtt felejt egy Bükkben kiásott vasat annak, aki nem viselkedik!
            Szerintem itt, Borsod megye szívében egy, a kapuban lévő vas nem sokáig lenne a kapuban. Mire én felkelek az már nem lenne ott

- - - Updated - - -

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Volt alkalmam elolvasni a fentebb törölt bejegyzéseket és úgy gondolom,hogy azok minden sértő szándék nélküli "kötözködésnek" tekinthetők.
            Ha jobban megnézed nem törölte. Csak átment a szövegen a fórumháttér színű teddy hengerrel
            (ha kijelölöd olvashatóvá válik)

Komment

már nem lenne ott
              Ma 2-3 órára kint felejtettük a Magas emelésű békát a háztól 10-15 méterre az utcán ! Ott volt !
              Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2017 aug. 01, 17:11.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ma 2-3 órára kint felejtettük a Magas emelésű békát a háztól 10-15 méterre az utcán ! Ott volt !
                Biztos nem volt megfelelő a széljárás. Nem tudták kiszagolni a vas szagát
                (vagy rajta felejtettétek a kutyát? )

Komment

Nem olvastok figyelmesen!- a maradás oka nem szeretik a békahúst.

Komment

nem szeretik a békahúst
                    A Braziloknál nem őshonos ?

- - - Updated - - -

(vagy rajta felejtettétek a kutyát? )
                    Ezt ? Egy kis simogatásért, még le is húzta volna a sarokig !Click image for larger version

Name:	SAM_0730.jpg
Views:	3
Size:	183.9 KB
ID:	152438

Komment

Mivel munkaeszköz a fent említett tárgy, így marad....

Komment

Ezt ? Egy kis simogatásért, még le is húzta volna a sarokig ![ATTACH=CONFIG]36847[/ATTACH]
                        Tény, hogy nem egy vadállat(még a villámlás se zavarja). De ha csak üdvözlésképp vakkant egyet már az elég tiszteletet parancsoló

Komment

Hát ez a kutyus valami falat - most még. Mekkora lesz ha nagy lesz?

Komment

Click image for larger version

Name:	SAM_1103.jpg
Views:	1
Size:	194.4 KB
ID:	152473
                            Mekkora lesz ha nagy lesz?
                            Ekkora !..................................

Komment

Szép kutyus. Remélem nem fél a macskától !

Azért ha ez ül a békára, akkor az nem megy sehova.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2017 aug. 02, 22:17.

Komment

Na végre sikerült lencsvégre kapnom![emoji1]
                                Gyors raktam is bele pár km-t.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X