a még egészséges részen húzom le.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
set79 P10H
Collapse
X
-
Az is gond, hogy ezek a mai láncok úgy nyúlnak mint a rágógumi. Én is Kitti motorján indulás előtti napon lánc feszesség beállítást csoda spréy és a várt esemény kb. 600 km-t ment azóta és oly laza mint az a bizonyos Riga lánc! A régi szép időkben egy Favorit láncot max. + 1X kellett állítgatni egy szezonban a mostaniak meg gagyik. Igaz én a grafitos faggyúba áztatást tartom lánc kezelésnek mert a spréy csak a görgőket keni külsőleg holott a csapokat ez nem keni. Az "O" gyűrűs láncok esetén meg csak lelki ismeret megnyugtató a láncsré- igaz akkor nem fogyna ennyi.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa már nem leszel szakszerű,kérlek hegeszd le ha beállítottad annak már nem számít.Nem szeretném ha kevesebben lennénk,egy kis hanyagság miatt!!!!!
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz is gond, hogy ezek a mai láncok úgy nyúlnak mint a rágógumi. Én is Kitti motorján indulás előtti napon lánc feszesség beállítást csoda spréy és a várt esemény kb. 600 km-t ment azóta és oly laza mint az a bizonyos Riga lánc! A régi szép időkben egy Favorit láncot max. + 1X kellett állítgatni egy szezonban a mostaniak meg gagyik. Igaz én a grafitos faggyúba áztatást tartom lánc kezelésnek mert a spréy csak a görgőket keni külsőleg holott a csapokat ez nem keni. Az "O" gyűrűs láncok esetén meg csak lelki ismeret megnyugtató a láncsré- igaz akkor nem fogyna ennyi.
- 2 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...Lehet, hogy nem is a lánc a gyenge, hanem a motor túl erős???
Hogy hol gyártják nem tudom. A láncszemekbe bele van ütve hogy CZ, a doboza meg már nincs meg. Nyúzom már vagy 2-3 éve.
Komment
-
És még egy cseréld le a lánckereket mert mint mondottad az már lassan csere érett, bár az lenne a legjobb ha ezt a szezont így futnád le és a téli nagyszervízen pedig cserélnéd a kerekeket lánccal együtt. A láncot fürdesd a régóta emlegetett grafitos faggyúba és 2 szezonnal többet bír majd.
- 2 likes
Komment
Komment