Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IZS Planéta 3

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

IZS Planéta 3

Rendelkezem egy, a fentebb említett motorcsodával. Egy kicsit rossz állapotnak "örvend". Elhatároztam, hogy most felújítom, de ehhez sok idő és alkatrész kell. Ezért is regisztráltam ide, hátha tudnak a kedves forumtársak segíteni ebben.

Szia nekem van egy Planéta 2-esem,ha kell valami szólj, mivel sok cucc egyezik, megnézem, hátha van vagy olyat tudok akinek van.

Komment

Szia!

Jó kezdetnek a LETÖLTÉSEK menüpont alatt biztos találsz az izlésednek megfelelő dokumentumot a paripához:-)

Üdv
      Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

szevasztok szeretnem ha valaki tudna segiteni egy izs sebvalto rajza kelene mert nemtudom oszerakni

Komment

Üdv! Hátha ez segít: http://veteran.forum.hu/letoltesek/s...-kezikonyv-33/

Komment

Én most néztem meg egy IZS Planéte 3, ami leharcolt állapotban van. Nagyon megszeretném venni, de hiányos a motor. Nincs meg az erdeti kormány a szerelvényeivel, a szúszogó szelep hiányzik, a karburátornál a gumis levegőszűrő hiányzik, valamint a hátsólámpa komplett. Tud valaki segíteni,kinél, hol tudom a felsorolt alkatrészeket beszerezni, vagy lehet-e? Addig nem merek belevágni a vételbe! Előre is köszönöm a segítségeteket!

Komment

Zvonyik eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              a szúszogó szelep hiányzik
              A dekompresszorra gondolsz?
              Vannak akik foglalkoznak ezen új alkatrészek forgalmazásával, a veterán aprón találsz hírdetéseket is.
              Forgalmi engedély, élő tulaj legyen...különben sok pénzbe(és sok utánajárásba) fog kerülni, mert sem az okmányiroda, sem a Rendőrség nem fog(nem szeret) foglalkozni a papír nélküli motorod forgalombahelyezésével.
              Vele beszélj:
              http://veteranapro.hu/deel-jozsef
              vagy vele:
              http://veteranapro.hu/felhasznalo/1599
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 18, 12:23.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ez nem is nagy hiány, nyugodtan vedd meg, ha csak ez hiányzik!
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ezek apróságok...a lényeges "alkatrészek" meglétét leírtam...
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm a gyors reagálást, így bátrabban vágok belée a vételbe! Papírok megvannak, a volt tulajdonos szintén elérhető.
                    Fogok bőven kérdezni.
                    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X