Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Danuvia

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Danuvia

Sziasztok!

Van egy Szürke Danuviám, ami nem régen lett kélsz, OT vizsgán már túl vagyok és már csak a műszaki vizsga kell és jöhet a rendszám. Mostanában megtetszettek az orosz oldalkocsis gépek, eddig a Dnepr K750 tetszett meg a legjobban, de még gyűjtögetek az árára.Valaki tudna mondani róla pár mondatot hogy mik a tapasztalatai vele?

Szia!
    Ha Dneprre van fájásod, akkor figyelj nagyon oda...ha városban laksz és közúton akarod használni, csak papírosat, ha falun laksz és egy földútra való kiránduló katonai motort szeretnél akkor lehet papír nélküli is de akkor ne akard közúton használni(később ez nem változtatható meg-vagy csak igen-igen nehezen és nagyon drágán-úgyhogy előre dönts-vagy vársz a csodára, ahogy én)
    Nekem az a benyomásom róla hogy egy erős motor, ami még szólóban is jól motorozható(bár a csónakkal az igazi). Az enyém alapján és még amikkel találkoztam elmondhatom, hogy nem nagyon szoktak rozsdálni, ha igen akkor viszont brutális szinten-átmenet nincs. Emberi ésszel néha felfoghatatlan, hogy milyen alkatrészek romolhatnak el-amiről sose hitted volna hogy javítani kell, az biztos tönkremegy. Az én gépemmel elég sok hiba volt(és van jelenleg is)ahhoz képest hogy működőképes állapotban vettem.Jelenleg felújítás alatt van a motor. Ezek elég igénytelen gépek, de ebből sajnos az adódik, hogy nyúzzák amíg szét nem esik(különösen az ukránok), és nagyon sok át van buherálva, és elmondanám, hogy szerintem nincs is olyan, ami 100%-ban típustiszta lenne.Viszont egy jó pont azért mert mindegyik csavar könnyen oldható-viszont nem árt kicserélni minden gyári csavart(nagyon rossz minőség, a legtöbb, még a szerkezeti 5.6-os csavar is jobb anyagból van)-ez az én tapasztalatom-az alu menet letépte a gyári vas tőcsavarról a menetet XD ,jah és a krómok általában elég jók a motor korához képest.
    Che kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X