Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kanaiba‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kanaiba‎

Sziasztok,

teljesen kezdő vagyok restaurálás terén, de nagyon érdekel a téma. Gépészmérnökként végeztem. Egy 250-es Simson lesz, amivel bele szeretnék kóstolni ebbe a világba.
    Reménykedem, hogy ha elakadok itt talán kapok egy kis segítséget!

Üdv.: Balázs

Kedves Kanaiba!

Mindenki úgy kezdi,hogy kezdő,-nem nagy baj,-mondhatnám elmúlik.Minden bizonnyal segítséget fogsz kapni,elakadás esetén,de úgy gondolom a gépész végzettség jó rálátást biztosít alapból is a járművek világába.Fontos dolog,-mielőtt nekiállsz a munkának,hogy tanulmányozd a járművel kapcsolatos irodalmat,legyenek jó szerszámaid és főleg szív és türelem.

Szeretettel köszöntelek (tünk) a fórumosok soraiban és kérlek írj többet magadról,légy aktív!

Üdvözlettel:Che
    Dexter kedvelte ezt.

Komment

Kedves Kanaiba!

Én is 250 szinyóval kezdtem-miután dolgoztam rajta egy telet-tavaszt(gyönyörü lett) a vizsga után pont 1 hónapig volt meg.
      Mert mint gyakorló autószerelö azt gondoltam hogy nehogymááá....
      Szóval ha megfogadsz egy jó tanácsot a motor mellé szerezz egy hus-vér embert aki fel tud mutatni néhány munkáját ,bármikor megkeresheted.kérdezhetsz tőle és főként megbizol benne.

Ha ajánl valami megoldást az aktuális problémádra-vagy mestert(műhelyt) kinál az ezért van mert Ő már "kitaposta " az utat,és ez a nagy dolog ebben a játékban.--persze a fórum is sokat tud néha segiteni.

----az én motoromnál sem ÉN voltam a hülye-csak nem monda senki hogy ne vigyem a hires Szegedi gépmühelybe hüvejezni a hengert mert ott nem szoktak vállat csinálni a hüvejnek...........
      Dexter és Che kedvelte ezt.

Komment

...Na ettől félek én is...

Komment

Hello!Sziasztok veteránok!

Komment

Hát szia neked is....

Komment

Szervusztok!

Olyan bőbeszédűek vagytok,az utolsó három hozzászólásban,hogy nekem erről az a Székely vicc jut az eszembe.-amikor megy a székely szekéren a városba a fiával...........-bővebben a viccek rovatban.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X