Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Éjszakai tura:) bemutatkozo

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

hello.
    ujra nekiálltam... és a szikránál elakadtam adta a szikrát de elég gyengén bizsergetett...gondoltam megnézem mi lehet a baja... vallakinek van ötlete mi lehetett az ? Én már tudom csak a szemét haver gazdája megs.....tt és beolajozta vagy mit csinált vele és szép vezető réteg alakult ki a megszakitónál és hol átvezettett hol nem igazán ugy játszott.....Ja elmondtam a megfejtést...affene
    most talán ugy néz ki járni fog csak vissza kell rakni a gyári karbit... az 1.2 -es corsáét nem akarom rámekkelni..
    soveny kedvelte ezt.

Komment

Hurrá! Kíváncsian várjuk a fejleményeket! :-)

Komment

Rendeltem hogy kövér legyen az a k....a lúd. levegőszűrőt kondit tömitéskészletet vákum benzincsöveket .... amivel lényegesen átb......ak az a karbitömitéskészlet utánajártam hogy még a hét vége előtt legyen el is mentem érte. és s..r. és ennyivel lezárták.
        pedig elég nehéz egy A corsa 82 -es ezres 33kw-os lépcsőshátú 10 s motorkodú weber 32 tl / 250 amivel talán szerelték mert sokkal nem. másik készletet hozni.. és nem tudom összerakni tömitést nem tudok gyártani
        Még ha be sem indulna...akkor is össze tudtam volna rakni a sajátjával... majd talán holnap remélem csak összejön a szivás után.. és csak egy kis olaj volt a baja, hogy száradna le a keze a gazdájának

Komment

doki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Rendeltem hogy kövér legyen az a k....a lúd. levegőszűrőt kondit tömitéskészletet vákum benzincsöveket .... amivel lényegesen átb......ak az a karbitömitéskészlet utánajártam hogy még a hét vége előtt legyen el is mentem érte. és s..r. és ennyivel lezárták.
          pedig elég nehéz egy A corsa 82 -es ezres 33kw-os lépcsőshátú 10 s motorkodú weber 32 tl / 250 amivel talán szerelték mert sokkal nem. másik készletet hozni.. és nem tudom összerakni tömitést nem tudok gyártani
          Még ha be sem indulna...akkor is össze tudtam volna rakni a sajátjával... majd talán holnap remélem csak összejön a szivás után.. és csak egy kis olaj volt a baja, hogy száradna le a keze a gazdájának
          Volt nekem D Kadettban 10S, gondolom ugyanezzel a motorral. kétszer megszívatott az elosztófedél és a rotor. Ha kivettem a gyertyát volt szikra, de terhelés alatt nem, vagyis nagyjából ez a jelenség, hogy látszólag van szikra és benzin is és mégsem indul, de ha elindul akkor darabosan jár (rebbeg). Ha rotor vége nem fényes, illetve az elosztófedél érintkezői szürkésfehérek akkor cserélni kell!!
          soveny kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm .emu. de a tanulópénzt megfizettem már.... meg a fölös köröket lefutottam) de legalább tiszta biztosan a tank uj a benzinszűrő levegőszűrő gyujtáskábel fedél rotor megszakitó kondi gyertya ac fel volt ujitva....nemrég.. a karbit felujitottam plusz egy tömitésszettel... mert addig csereberéltem néztem amig egyszer csak eltéptem a tömitését...kicseréltem a tűszelepet, fúvókákat ogyűrűket... vákum és benzincsövet... megszakitóhézag gyujtás állitás...sszelephézagállitás friiss olajcsere szűrővel..naggyából ennyi DE A LÉNYEGES DOLOG A MEGSZAKITÓNÁL VOLT HOGY TUL LETT OLAJOZVA... VAGY ÁTTESTELT NÉHA MÁR NEM TUDOMMM DE HA LÁMPÁZTAM AKKOR SZAGGGATOTT (VOLT MEGSZAKITÁS), UGY VÉLTEM JO IS MERT VOLT SZIKRA,, DE NEM MINDIGEZEKSZERINT ALATTOMOSAN ÁTTESTELGETETT ÉS NEM OTT SÜTÖTTE EL A TRAFÓT.... DE A SÖTÉTBEN MÉG LE IS FUJTAM EGYSZER HORGANYSPRÉVEL FÉKTISZTITÓ HELYETT A MEGSZAKITÓT) MEGVOLT A KÁOSZ)
            DE MOST MINDEN A HELYÉN UJRA PÁR ORA IDEG UTÁN.... ÉS UGY NÉZ KI MEGY AZ AUTÓ ... PÖCCRE..DE RÁADÁSNAK MÉFG SZÉTESETT A GYUJTÁSBETÉT AZT IS KELLETT VENNNI
            soveny kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok most már megy az autó biztosan ezért kapott két uj hátsó lengéscsillapítót...meg utána ha megérdemli mást is ahogy lesz rá modom és rájövök hogyan kell rakok fel képeket is... további jó fórumozást . Minden hozzászolonak köszönöm.
              Che és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X