Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa-s Tamás Kőbányáról

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa-s Tamás Kőbányáról

Sziasztok!
    Örülök, hogy itt regisztrálhattam, remélem sok elszánt Jawa rajongóval ismerkedhetek itt meg. Jelenleg egy 559 és 360-as típusú Jawam van, üzemképesek rendszámmal. 2 nagy álmom van, bírtokolni egy 500-as Jawa-t és lehetőség szerint egy Perákot is. Mindez csak idő és pénz kérdése.
    Hasonszőrű embereket keresek a 2012-es szezonra az Old Motors által szervezett Old Motors Tourist Trophy-ra csapatalakítás szempontjából.

Kedves Tamás!

Mi is örülünk,hogy itt regisztráltál.Abban is biztos vagyok,hogy sok Jawa rajongóval fogsz itt megismerkedni,többek közt velem.Az 500-as sok Jawás álma,egy a baj,"túl sok a vadász,kevés a fóka",az árakat meg nyilván ismered.A már birtokolt motorjaiddal sem kell szégyenkezni,jó és bevált típusok,de az ember már csak ilyen,-mindig vágyik valamire,én most pl.egy Eckold Piccolo kalapálógépre,de az ára miatt nem gondolom,hogy hamarosan lenne.

Üdvözlettel:Che
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia Tamás egyetértek előző szólómmal,ha van is biztos pár száz forintal drágább az elvártnál nem?Nekem egy 634 esem van gyönyörű és imádom,,,bármilyen talalkozó alkalmával 2012 ben szivesen csatlakozom.Érezd magad jól köztünk.Üdv chopper.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che, Kedves Chopper28, köszönöm hozzászólásotok! Remélem találkozunk legkésőbb Agárdon a Velencei tó körüli motorozáson. Én már várom a szezont, megjöttek a VAPE-k is a Jawakhoz így még szezon kezdet előtt fel tudom tenni, ki tudom próbálni őket. Jó felkészülést, széles utat!
        Üdv!
        Tamas
        Che kedvelte ezt.

Komment

Szia Tamas
          Nem tudom hogy van-e kulon JAWA-s forum club, Magyarorszagon en nem nagyon talaltam de itt vannak tobben akiknek van JAWA-juk. En is rajta vagyok az eggyioknek a beszerzesen sot elvileg 3 db motor 2 california es egy 350 KYVACKA
          csak bevagyok gipszelve meg 3 het kb remelem addig nem talal rajuk senki es eltudom szallitani oket
          Udv Movisz
          sepy, kvaga és Che kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	csesztreg-szlovákia-fiat tali 094.jpg
Views:	2
Size:	199.7 KB
ID:	130819 Click image for larger version

Name:	fényképek sachsenrinr 304.jpg
Views:	2
Size:	201.1 KB
ID:	130820

Ne érezd magad egyedül--vagyunk még itt jáwások.
            sepy, ptm004 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              [ATTACH=CONFIG]5957[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5958[/ATTACH]

Ne érezd magad egyedül--vagyunk még itt jáwások.
              Nagyon tetszik ez a gép !!!!!!!!!!
              kvaga kedvelte ezt.

Komment

Komment

Osztménemgyüsszát megmézni(kb 2 km)

Komment

Szia Tamás!

Egy 559-ess l biztos benevezek a közös motorozásra, olvad a hó, mindjárt itt a nyár!
                    ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Komment

Szia Movisz, mielőbbi felépülést, remélem nem késed le a gépedet.
                        Üdv!
                        Tamás

Komment

Látom alakulóban van az 559-es túra! Majd nekem is szóljatok.

Komment

ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Kedves Che, Kedves Chopper28, köszönöm hozzászólásotok! Remélem találkozunk legkésőbb Agárdon a Velencei tó körüli motorozáson. Én már várom a szezont, megjöttek a VAPE-k is a Jawakhoz így még szezon kezdet előtt fel tudom tenni, ki tudom próbálni őket. Jó felkészülést, széles utat!
                            Üdv!
                            Tamas
                            Szia,

ez a Velencei tavi buli kb. mikor lesz?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X