Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Zsolti az első képen az a meg állapításom, ott a dudának két nyomó gombja van és az akkor is megszólal ha nincs akku igaz a feszültség akkor is biztosított.
Képfeltöltéssel próbálkozom,ezen a régi új gépemen,-ha nem fog sikerülni,majd máskor.
Említettem már,hogy két hete volt itt,egy mini veterán kiállítás,egy új főtér átadása kapcsán.A fenti képek ezen alkalomból készültek,-Orosházán.Nem volt kiállított járművem,ugyanis talicskán mégsem tolhatok oda,egy rozsdakupacot.
Örülök,hogy sikerült feltöltenem,a képeket,de nagyon hosszú ideig tartott,biztos azért,mert szokatlan,ez az új felállású gép,-de leginkább azért,mert balfék vagyok,a számítástechnikában.
Ne elégedetlenkedj. Nagyszerű képek ezek nagyszerű gépekről. Egyetlen hiányosságot említenék csak: a Méray motorról és a Czetkáról van-e esetleg még képed?
Cserébe küldök egyet én is:
Az ARO-t Békéscsabán fotóztam. Arra jártál, vagy valaki visszaél a nickneveddel?
Örülök,hogy tetszettek a képek.Sajnos a Czetkáról és a Mérayról nem csináltam több képet,melyet,így utólag sajnálok,de ha lesz rá módom,-igérem csinálok róla többet,a Te kedvedért és felteszem a fórumra.A Czetka Nagyszénáson van és van mellé egy gyönyörűen megcsinált 150-es is,ami most nem volt kiállítva sajnos.
Az Aróval nem én voltam,az hogy mások is használják a Che nevet,egyáltalán nem visszaélés,-csupán egy legendás forradalmár emlékének életben-tartása.Igaz lehet vitatkozni Che Guevara személyiségén és cselekedetein,de aki felvállal,egy eszmét úgy,hogy azért az életét is feláldozza,az számomra nem más,mint egy igaz ember.
Előre is köszönöm. Ez a Méray-féle motor egyike azoknak, amiket csak hallomásból ismerek. Számomra ezek az igazi veterán gépek. Ezeken még igencsak gépészkedni kellett ahhoz, hogy egyáltalán haladjanak. Sajnos sem a műszaki, sem a pénzügyi felkészültségem nem elég egy ilyen gépnek a tulajdonlásához, ezért maradnak a képek és a vizuális élmény.
-t5-,
Én is csak azóta tudom, mióta az utcánkban lévő példány gazdájával szóba elegyettem, addig én is Gaz-nak gondoltam, de felhomályosított, hogy az bizony egy Aro.
Komment