Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszönöm,ezt a gyengéd és humoros intést,-igazad van.Társadalomban vagyunk kénytelenek élni,ezért az ember,emberek fejében megfogalmazódnak politikai és ideológiai kérdések,melyeket próbál megosztani másokkal (én főleg ilyen vagyok,-mit csináljak),természetesen a fórum elsősorban műszaki jellegű témákkal foglalkozik és ez így van jól,-ezért elnézésedet kérem,a magam és az enyhe politikai témát felhozó társaim nevében!
t5, igazad van, nem ide való, és bocs, hogy én is hozzáfűztem a magamét (azótaa áttettem a Hyde-parkba), de pl ez a fórum szerencsére azon kis szigetek egyike, ahol ez ritkán fordul elő. Nagyon jó, hogy így vigyáztok arra, ez maradjon meg továbbra is!
Kedves Ricsi! Szép mit lencsevégre kaptál de ha mivel tavasz volt egy szalonna sütés közepette ütköztetnénk a technikai és politikai nézeteinket és ahogy a háttérben lévő rekeszeket és kartonokat nézem még egy baráti eszmecserét is fojtathatnánk!. De reméljük és valóra válik Taluga által felvetett találkozó hol minderre mód és lehetőség nyílna.
Komment