Pedig lassan-lassan ezek is ritkaságszámba mennek. Különösen a kombi kivitel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
:-) Az nem kifejezés.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBizony , kőbányán vannak furcsa dolgok...
A Kada utcán áll a Száraz utca után a bal oldalon szerintem a street view-n is fent van a goglin.
Tőlem gyalog 5 perc..., ahogy elnézem a föld vastartalmát fogja növelni, sajnos.
A Noszlopy utcában a Gergely és Gyömrői között meg egy Robur áll hasonló állapotban, az is örök darab lesz
- 1 like
Komment
-
Tőlem is,én a Maglódi/Bodza u sarkán melózom. (már ha épp. bent vagyok...)ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Kada utcán áll a Száraz utca után a bal oldalon szerintem a street view-n is fent van a goglin.
Tőlem gyalog 5 perc...,
- 2 likes
Komment
-
Hú ez nem semmi!!! Szívesen vennék bontási áron egy menthető példányt az ötéves fiamnak!!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa, egy autóbontóba jártam.
- 4 likes
Komment
-
Lehet jobb ha én nem megyek ilyen bontóba!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa, egy autóbontóba jártam.
nem bírnék magammal....
- 3 likes
Komment
-
A Danuvia 125 fórumról Bimi lefényképezett egy épülő Népmotort:

További képek a Csepel 125 topicban: Danuvia 125 Fórum"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 4 likes
Komment
-
Nem értem ! Próbából bemásoltam egy régi fotót. Íme, sikerült ! De az újakat nem tudom. Pedig volna mit nézni
Attached Files- fénykép0088.jpg (0, 0 megtekintés)
- fénykép0087.jpg (0, 0 megtekintés)
- fénykép0089.jpg (0, 0 megtekintés)
- fénykép0090.jpg (0, 0 megtekintés)
- fénykép0091.jpg (0, 0 megtekintés)
- fénykép0092.jpg (0, 0 megtekintés)
- fénykép0088.jpg (0, 0 megtekintés)
- 20111102028.jpg (0, 0 megtekintés)
- 2 likes
Komment
Komment