Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlig több, mint 1M Ft - egyáltalán nem sok érte.
Gondolj bele...
Komment
-
En csak annyit veszek ki a kepbol, hogy egy oldalkocsis motorrol van szo. De nem tudnam a kep alapjan megmondani, hogy milyen tipus. Nem tudom elegge kinagyitani.
De ha mar itt jarok, akkor kapok az alkalmon es feltoltom ide az Angliaban lencsvegre kapott szepsegeket.
Egyenlore ennyi, de meg talan van valahol egy kepem egy regi Mini-rol is, meg a foberlom Lotus Esprit-jerol. Azokat majd feltoltom legkozelebb.
Bizonyara lesz meg mit megorokitenem, ugyanis meg eleg hosszu idot szeretnek itt Londonban tolteni. Jeleneleg is innen irok. Ezert sem nagyon szoltam eddig hozza a dolgokhoz. (Tudom ez nem kifogas ). De ha majd alkalom attan otthon leszek es ujra elvezhetem a P10-esem tartsasagat, akkor biztos hogy lesz megint mirol irnom.
De ettol fuggetlenul is azert megprobalom jobban aktivizalni magam (meg igy kulfoldrol is). Masra se tudok gondolni, mint a leendo felujitasra.
Na mindegy, kicsit elkanyarodtam.
Jo szemezgetest a kepekhez. Bizonyara 1-2 auto ismert lehet nehany embernek a Discovery-rol (Autokereskedok). A cafe racer BMW-re vagyok a legbuszkebb. A Triumph motor talan nem ide valo, mert nem tudom, hogy mikori lehet, de szerintem jol nez ki, ezert feltettem azt is.
- 2 likes
Komment
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa, ki találja meg a képen a motort?Milyen márka (ez a könnyebb)?
644157_369263639828134_189443646_n.jpg
Pancsinak nézem , na de azon belül?????:-)))Utoljára szerkesztve a következő által: TUZI; 2012 nov. 18, 07:28.
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg egy par Vespa
A Zsigulinak a Fiat változatát pedig - ha jól emlékszem - valamelyik Piedone filmben lehet látni.
Köszi Movisz, nagyon jó képek
Komment
-
Hát igen volt egyszer egy Torinói Fiat 2000-es Abart motorral dupla,egyedileg álitható vezérmütengelyekkel Veber 4-torkú karburátorral igen ez már történelem.!Vezettem egy normálra álított Lanciát ilyen motorral BRUTÁLIS volt. Az 1200-es Lada tudtommal a Fiat 128-ast vásárolta meg azért voltak az elsöszéríások elnyűhetetlenek,mert Fiat alkatrészekből készültek"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment