Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Már megint nem kaptam lencsevégre!
Merthogy nem vittem magammal fotoapparátot-
Szóval Balatonfűzfőn volt szokott CsobbanAT nevű találkozónk és a kempingben ahol a tulajnak is van bordó Csepelje, Zöld TLT-je, Bordó P10-ese, és egy tényleg szép Skoda Oktaviája, volt egy öttagú cseh társaság Jawakkal, 2db Perak1 353-es és egy 459-es autós kíséret nélkül egy lányvolt velük egy modern Ducatival
- 2 likes
Leave a comment:
-
A kabrió azért nem jó, mert leszarják a műszerfalat a galambok.Szörnyű jószág. Még rendes teteje sincs!
- 5 likes
Leave a comment:
-
Arra már nem futotta...Szörnyű jószág. Még rendes teteje sincs!
Ja! Azóta is ott kering. Egy kilométernél messzebb nem mer eltávolodni tőle...Ezzel nem csoda hogy a benzinkúton találkoztál hisz a ménest sűrűn kell itatni.

De szépen parkolt.Ezek az amerikaiak tényleg mindenhová kocsival mennek... még a bótba is bemennek...
Mondjuk, ha addig kellene szorítani, amíg találok egy akkora budit, ahová beférek motorral...Nekem is azt mondták siheder koromba még a budira is motorral megyek!

De! Simán lehet! Bár legutóbb Wahornnak még valami kabrió Caddilac-je volt.... Akkor ő parkolt az Auchanban!!!!Nem Wahorn ment vele látogatóba Fábryhoz?
- 3 likes
Leave a comment:
-
Nem Wahorn ment vele látogatóba Fábryhoz?Ezt itt, Leányfalun „lőttem” a benzinkúton.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Nekem is azt mondták siheder koromba még a budira is motorral megyek!
- 3 likes
Leave a comment:
-
Ezzel nem csoda hogy a benzinkúton találkoztál hisz a ménest sűrűn kell itatni.Ezt itt, Leányfalun „lőttem” a benzinkúton.
Ezek az amerikaiak tényleg mindenhová kocsival mennek....Ezt meg az Auchanban
még a bótba is bemennek....
- 3 likes
Leave a comment:
-
-
Én , ma is és máskor is egy ilyen üzemelő gépen töltetem az üvegeim ( mű üvegeim )
- 7 likes
Leave a comment:

Leave a comment: