Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250/559 tükrök !

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 250/559 tükrök !

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni , hogy az 559-nek gyárilag van-e a jobb oldalon tükör?
    Azért kérdezem , mert nemsoká viszem műszakira és szeretnék egyet felszerelni a jobb oldalra, (mert kötelező)
    bal oldalon a gyári van.
    Aki ilyen motorral jár ,azoktól kérdezném ,hogy látnak valamit a tükörben , mert én akárhogy állítottam nem látok semmit (lehet ,hogy széles a vállam?? ).Vagy a gyárit kicseréltétek ?? 2 éve egy Simsonét raktam rá ,igaz ,hogy nem egyezett a bal oldali gyárival , de kötelező volt 2 tükör ,aztán itthon leszereltem .De most olyan megoldást akarok ,hogy mindkét oldalon legyen ,mert így zavaró a közlekedésben ,hogy nem látok semmit hátra!
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    Üdv !

Műszakin most is kötelező a két tükör.
    A képen a Cz 175-öm, mikor előkerült, azon szerintem a gyári tükör van, és csak bal. Szerintem a Tiéd is ilyen lehet.Click image for larger version

Name:	DSC07631.jpg
Views:	1
Size:	198.0 KB
ID:	130906Click image for larger version

Name:	DSC07637.jpg
Size:	195.5 KB
ID:	130907
    Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Amikor a a "békalámpafejesek" futottak,még egyáltalán nem volt kötelező egyik oldalon sem tükröt használni.Ajánlani ajánlották és természetesen a motorosok is szerették "csicsázni a gépeiket,mindenféle betonvasból ábdált szörnyűbbnél szörnyűbb csomagtartókkal,sárvédőmerevítésekkel,stb..A képeden ábrázolt kormányvégbe szerelhető tükör,az akkoriban extraként kapható,tökéletlenségek egyike,-ugyanis mindenbe beleakadt,állandóan elállítódott,-ráadásul a CZ gyönyörűséges kerekded formavilágához egyáltalán nem illik az a szögletes vacak.Mindezek mellet a funkcióját sem látta el rendesen,mert látni benne nem igen lehetett.Nekem még nem sikerült a "kiskerekűekhez"gyártott eredeti tükörrel találkozni,mely azonban nem jelenti azt,hogy nem gyártottak hozzá.

Üdvözlettel:Che
      Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sziasztok!
        Azt szeretném kérdezni , hogy az 559-nek gyárilag van-e a jobb oldalon tükör?
        Azért kérdezem , mert nemsoká viszem műszakira és szeretnék egyet felszerelni a jobb oldalra, (mert kötelező)
        bal oldalon a gyári van.
        Aki ilyen motorral jár ,azoktól kérdezném ,hogy látnak valamit a tükörben , mert én akárhogy állítottam nem látok semmit (lehet ,hogy széles a vállam?? ).Vagy a gyárit kicseréltétek ?? 2 éve egy Simsonét raktam rá ,igaz ,hogy nem egyezett a bal oldali gyárival , de kötelező volt 2 tükör ,aztán itthon leszereltem .De most olyan megoldást akarok ,hogy mindkét oldalon legyen ,mert így zavaró a közlekedésben ,hogy nem látok semmit hátra!
        Válaszotokat előre is köszönöm!
        Üdv !
        Szia,

Nem túl elegáns, de használható megoldás. A burkolat miatt elég fura szögben áll a tükör szára, de én látok hátra mind a két oldalom - pedig nem vagyok egyszálbél...Click image for larger version

Name:	DSCF0048.jpg
Size:	200.0 KB
ID:	130910Click image for larger version

Name:	DSCF0358.jpg
Views:	2
Size:	195.3 KB
ID:	130911
        soveny és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Gabó_Racing
          Igen ,ugyan úgy van nekem is kormányvégbe a tükör ,mint neked .

Bécibá57
          Valami hasonlót megpróbálok én is ,ha jobb ötlet nem lesz .Bilincsel van a kormányhoz rögzítve?
          Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 márc. 12, 20:53.

Komment

Igen, egyszerű lemezbilincs, nyolcas szár, M8 menet.
            Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X