Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az ánglusoknál igen komoly MZ kultusz, klub...stb van
    Így van! És nagy becsben tartják a zsopaui motorjaikat! Anno az MZ gyárnak is fontos felvevő piaca volt Anglia, ami a TS korszakban kezdett csak megszűnni.
    Nekem pl. a gépemen egy kintről kapott zárható tanksapka van, amibe mérőedény található az olajnak, gallonra skálázva.

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ettől függetlenül ha találnál nekem első hátsó sárvédőt hasonló kondíciókkal nagyon ödssze tudnék barátkozni Veled.
    Rajta vagyok!
    OdinHEM, sepy és supermax kedvelte ezt.

Komment

Sz.J. eredeti hozzászólása
      Azt az ETZ-t meglehetne tudni hol van?
      Üdv!
      Küldtem privát üzenetet.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Viszont -én reggel beadom a horganyzóba a cumót és ha kérem délután , de a forgalom miatt könnyebb , ezért csak másnap hajnalban megyek érte . A hengeremet ha kell szombaton is megfuratom - a csapágybolt olcsó és egy köpésre --van-a homokolóban saját magam dolgozhatok ,szombaton amikor másnak zárva .
        Ez meg ugye a dolog másik oldala...nekem ezekért 5 falut és 3 várost kell bejárnom 150 km-es körben
        És ha itt járunk már, lehet a végösszeg ugyanannyi lessz, én olcsóbban jutok hozzá, te meg olcsóbban megcsinálod, mert nekem a közelebbi megoldást kell választanom az olcsóbb helyett...

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Anno még a '80-as évek második fele, meg a '90-es évek lehettek paradicsom ilyen szempontból
        Ahogy nézzük...Akkor a Pannóniák, Csepelek, és pár háború utáni motor volt terítéken, most pedig ugyanez van a 80-as évek Mz és Jawa frontján.(lassan ide kerülnek a magánúton először behozott nyugati tucatmotorok)
        dongos78, OdinHEM és 5 további látogató kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Érdekes egy fogat.
          Beagle és taluga kedvelte ezt.

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Érdekes egy fogat.
            Hát, igen!
            Ezt én vagy egy hónapja láttam először, és telefonon próbáltam rábeszélni, hogy adja el külön az oldalkocsit nekem, mivel így egyben nem fog szerintem elkelni (kis MZ nem túl alkalmas fogatozáshoz, pláne még egy motorkulival is terhelve). Az a frankó, hogy még össze is vizsgáztatta!

Nem sikerült, minden érvemnek ellen állt, és az árat is komolyan gondolta!

Ez viszont tetszik, papíros, műszakis, szerintem jó az ára, csak kicsit messze van:
            Jawa CZ-350 472.4

De azért gondolkodóba ejtett...
            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 17, 19:25.
            wsievers és supermax kedvelte ezt.

Komment

Igen én is hívtam engem a motorkuli érdekelt volna, de külön nem adta el pedig tisztes árat mondtam neki, és kétszer is hívtam hátha! De azóta már sikerült egyet vennem és még jobb árban is!
              Néha esetleg lehetne ide olyan hirdetést tenni amihez úgymond vásárlótársat keresünk! Sokan csak egyben akarják eladni de ha nekünk csak egy valami kell a másiknak meg egy másik stb... Tudom sok benne a talán mert egy ilyen vételt összehozni nehéz főleg ha az ország különböző pontján vannak a felek és mondjuk az egyik nem ér rá vagy ne adj isten nem megy el a megbeszélt találkozóra... de ha már 10 beszélgetésből 1 bejön akkor is mindenki örül! Pl: taluga val együtt már több pézt tudtunk volna ajánlani mint egyedül!
              sepy, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ez viszont tetszik, papíros, műszakis, szerintem jó az ára, csak kicsit messze van:
                Jawa CZ-350 472.4
                Ez tényleg nagyon jónak látszik!! Ha eladtam a házam.......
                sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

Érdekes egy fogat.
                  Kár érte, hogy kint állt a hóban, fagyban

Komment

Érdekes egy fogat.
                    Ezt a hirdetést, már tavaly kitárgyaltuk, csak mások szóltak hozzá.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Igazad van bocsi , de nekem újdonság volt.
                      taluga kedvelte ezt.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ez tényleg nagyon jónak látszik!! Ha eladtam a házam...
                        Ez azért a nélkül is megy

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nekem is újdonság volt, de ezek szerint régebb óta kitartó a "fogat nemesítő" Úr, mint gondoltam

A közös vétel nem butaság, bár az ilyen eltökélt eladóknál szerintem a teljes felhozatalt kell felosztani egymás között, mert ha csak két csavar is akad, ami nem kell belőle, már nem adja oda...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 18, 09:07.
                        OdinHEM és supermax kedvelte ezt.

Komment

Nem veterános de meg mosolyogtatott!

Keres Haszongépjármű Pest: Keresek: Megveném nem használt kiőrgedet haszongépjárműét
                          supermax, Kovacsk84 és taluga kedvelte ezt.

Komment

Nemes szívű ember! Gyermekeknek játszóteret, felnőtteknek pihenőt épít a kiszuperált haszongépjárművekből.
                            OdinHEM, taluga és supermax kedvelte ezt.

Komment

Gyűjtőknek! Szerintem a vasgyűjtős "emberek" ennyit nem fognak érte adni.KOMÁR Gyüjtőknek, Domoszló ”¢ apród.hu

Komment

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nemes szívű ember!
                                Az kimaradt a hirdetésből, hogy alaméniúm, weresréz előnyben !

Igazad van bocsi
                                Oszt miért
                                wsievers, kavycka és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X