Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Itt igazából a hozzászólások mulatságosak: honda z50m
Hogy tudnak emberek így egymásnak esni hülyeségek miatt... Ezt soha nem fogom megérteni.
Persze maga a motor unikum, igazi Dumb&Dumber gép :-)
Az a film, ill. jelenet mekkora volt!
Basszus! Felső tagozatba nem engedték az én időmben azokat, akik ennyire nem tudtak helyesen írni! Kitűnik, hogy van, akinek a cipőmérete nagyobb, mint az IQ szintje
"Basszus! Felső tagozatba nem engedték az én időmben azokat, akik ennyire nem tudtak helyesen írni!"
...és mennyire ijesztő, hogy sok fiatal, akinek a legjobban kellene tudnia a helyesírási szabályokat, egyes oldalakon milyen borzalmas dolgokat tesz közzé!!!
Más a chat, msn, skype ott szokás ez a fajta rövidítés, de a mai Magyar "Nemzeti" Oktatás (mind nagybetűvel) egy kalap sz.r, sem írni, sem olvasni, sem a matematikai alapműveleteket nem tanítják meg.
sinter, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.
Más a chat, msn, skype ott szokás ez a fajta rövidítés, de a mai Magyar "Nemzeti" Oktatás (mind nagybetűvel) egy kalap sz.r, sem írni, sem olvasni, sem a matematikai alapműveleteket nem tanítják meg.
Nem szeretnék a fórum témájától elkanyarodni, de még egy rövid megjegyzésem lenne ehhez, amit nem akarok magamban tartani, még kárt okozna idebent
Persze, az msn, skype, stb. az egy dolog. Ott többnyire két ember beszélget egymással, ahol -ebből eredően- a helyesírás egy sokadrendű dologgá válik. De nagyon sokszor találkozom egyéb nagy létszámú fórumokon, feltett kérdésben ien borzadványokkal.
És tökéletesen eltaláltad szarva közt a tőgyét, mit várunk ilyen oktatás mellett? A gyerekem már másodikos korában sem tudta elolvasni amit ő maga írt le!!! Külalakot már első-másodikban sem osztályoznak! Anno nekünk volt.... Sokszor a napköziben oldalakat kellett teleírnunk egy-egy betűvel, mire a tanár jónak ítélte, és folytathattuk a leckét.
Most negyedikes. Ha valamiből rossz jegyet kap(na), azt sokszor nem is írják be!!! Én még ilyet nem hallottam!
No, de be is fejeztem, meg kell néznem az egyedi Pannóniát
Ez nem gyári, ritka típus. Ez egy építmény.
Sokszor vérzik a szívem, ha meglátok egy-egy fűrészelt, gányolt, így-úgy átalakított régi motort (pl. fűrészelt sárvédős Trophy MZ-k), de ez most kivételesen nem váltott ki ilyet belőlem. Szerintem nem rossz az irány, amin elindultak. Az ülés megoldás kifejezetten tetszik, a kipufogó és sárvédő sem rossz. Még akár szép motor is lehetne belőle. Kérdés, hogy kinek célja egy ilyet otthon nézegetni (Okmányok nélküli). Mert szerintem más az, ha megvesz valaki egy okmányok nélküli motort, és direkt a gyári állapot helyreállítására törekszik, majd kiállítja a lakásában, szobájában, stb. Ez a motor nem az a kategória.
Ilyen drága Simsont is ritkán látni....ehhez még egy picit tesz az ember, és egy fellelt 4üteműt kap. Eladó simson spatz sr4-1
De kemény!
Az rendben van, hogy tényleg ritka jószág a veréb, de hogy ennyi legyen az eszmei értéke....
Ennyi pénzért már inkább Pannonia, Danuvia, stb! .... vagy 14db Babetta vagy 8db Romet, 4db Simson star vagy schwalbe, esetleg 2db SR2...
Megvan a megoldás arra, ha asszony vérszívózik a motorral töltött idők miatt.
Éjjel kilopódzol a garázsba, felkapod a cuccot, és MEHET A SZERELÉS!!!
Nappal meg vele vagy. Igaz, karikás szemekkel, de vele vagy....
Itt is vagyunk... Babetták eladó
És ez már három db, 22-ért Hol vagyunk még a 200-tól...
...és milyen gyönyörűek
Én szögletesebb tankra emlékszem a tipusnál. Nem egyező a Stáréval ez biztos ez pedig annak a tankja. Mint oly divatosan a "Tévedés " joga fenntartva!!
Úgy tudom, hogy a Habicht és Sperber tipusoknak van kicsit szögletesebb tankjuk, a Spatz gömbölyű tankos.
De bármennyire is tipustiszta, ez az ár..... mit is mondjak.... izé!
...ráadásul a Spatz volt a leggyengébb a sorozatból! 2 sebességes, 2LE-s.... Tényleg inkább 8db Romet
A hirdetésben valóban Spatz látható,amire emlékszel az a Habiht(SR4-4),vagy a Sperber(SR4-3).Azoknak van a nyeregig érő szögletes végű tankja,de a motorjaik eltérőek. A Habht a Star blokkját kapta,csak 4 fokozattal. A Sperber menetszél hűtéses blokkal került forgalomba,na meg 1,2 Le -vel erősebb is volt mint a turbós blokkok.
Komment