wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Kitalálom: katonai zöld festés, fekete kipufogókkal.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig lenne benne fantázia...gyári motor nemigen lesz belőle, de elég jókiállású gépet lehetne kihozni ebből.
A képet látva megcsókoltam a feleségemet azért, hogy anno lebeszélt a Czetkám csepptankosításáról.
- 2 likes
Komment
-
Általánosítás, kikérem magamnak!CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekatonai zöld festés, fekete kipufogókkal.
Ülés alu trepnilemez ülés, előretolt lábtartó, magas kormány ültetett fix hátsó...gyári motor már úgysem lesz belőle...
Van 1 papíros fölös vázam
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Ezer bocsánat!wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁltalánosítás, kikérem magamnak!
De az ötleted jónak tűnik. Már csak az kellene, hogy összehozd az üzletet. Vagy a motort.
taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Csak nem a " matyi " Turáról ? ( Vagy " pisze " )ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelőször 20, aztán 23 es most 40eFttaluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Van miből építkeznemCZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár csak az kellene, hogy összehozd az üzletet. Vagy a motort.
Már csak kerekek és tank kellenek
De ez a jövő zenéje...most szeretném működőképes állapotba hozni minden vasam, és életre kelteni a Czetkám váltótársának szánt Jawa 350 est, hogy a Cz megpihenhessen, és végre kapjon egy új fényezést...
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 18, 01:00."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 3 likes
Komment
-
Talán azért, mert gyárilag nem volt ilyen!dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseETS? Oldalkocsival?
Utólag lehetett rá barkácsolni, mert nem volt rajta felfogatási pont a hajónak.
Tényleg!...............................................ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz most tényleg jó ár...
Komment
-
Annyira ritka, hogy nincsen is!taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalán azért, mert gyárilag nem volt ilyen
Még nem ástam bele magam komolyabban az MZ-k történetébe, és úgy néz ki van mit pótolnom. Különösen, ha már ezen a vonalon indultam el...
Gondolom ezzel a tipussal a sportos vonalat igyekezett képviselni a gyár(?), ezért nem tettek mellé kerekes hajót
taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Valószínűleg! Bár oldalkocsis versenyek is voltakdongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom ezzel a tipussal a sportos vonalat igyekezett képviselni a gyár (
Egy kis kezdő anyagocska... bocs a minőségért, de gyorsszkennelés voltdongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég nem ástam bele magam komolyabban az MZ-k történetébe,
- 2 likes
Komment
-
Ha megtalálom hova került, csinálok fényképeket...én nem gány megoldásra emlékszem, és Superelastic oldalkocsival volt.taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalán azért, mert gyárilag nem volt ilyen!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 3 likes
Komment
Komment