Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kommentár nélkül! (nem veteranaprós hirdetés)

Eladó Danuvia magasüléses prototípus - Képes Motor

Üdvözlettel:Che
    Lehet, hogy naiv vagyok, de szerintem ez inkább tréfa. Próbálja túlzásokkal kigúnyolni azokat a hirdetéseket, amikben szerepelnek hasonló elemek. Másoljuk azért ide:

„Danóvia export típus világos metállzöld fényezéssel, az eredeti kalapácslakk zöld alapján, restaurált állapotban eladó. Nekem a hirdetett árnál jóval többe van. Most odaadnám olcsóbban.
    Telefonon alku nincs, és személyesen sincs. Fényképküldés nincs, megtekintése alkalmanként 15.000Ft, amit előre kell átutalni, vagy a kapuban kifizetni. Csak egy hétig eladó mert utána megy a német ebayra, és ott azonnal elviszik, mert ott nagyon keresik az ilyen motorokat. Kupeceknek nem eladó, csak komoly műgyűjtőknek!”

Vagy, nem?
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Komment

Mit szóltok ehhez:
        Eladó Pannonia TLB De luxe 250 - Képes Motor
        Hasonló ahhoz a 'Danóviás' hirdetéshez

Komment

jjzoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mit szóltok ehhez:
          Eladó Pannonia TLB De luxe 250 - Képes Motor
          Hasonló ahhoz a 'Danóviás' hirdetéshez
          Az előzőt én is inkább viccnek érzem, ahogy ApaE. De ez már nem biztos, hogy csupán tréfa. Az előző gondolom ilyesmikre akart reagálni. Ez meg”¦ hát nem tudom. Biztos sok marhaságot kell meghallgatnia annak, aki „értékében” szeretne egy igényesen felújított TLB-t eladni.

Ha tényleg „az”, akkor megértem, hogy a százezres ajánlatokra és az okoskodásokra nem kíváncsi.
          Nehéz ez.

Ezt is ide másolom, örökre biztos nem marad meg a hivatkozás:

Pannonia TLB burkolt típus eredeti állapotban Igényesen felújítva csak igényesnek!
          Nevetséges ajánlatokkal kíméljenek Semmilyen csere nem érdekel!
          Kizárólag fizetőképes érdeklődő telefonáljon aki rendelkezik az összeggel nem mutogatós, nézegetős motor! A képen a fellelt állapot látható! Megtekintés egyeztetett helyszínen és időpontban! Aki 100ezerért szeretne ilyent annak nem ez az a motor amit keresett az még keresgéljen tovább vagy írjon a Jézuskának :-) ezt muszáj volt ide írnom mert elég sok hozzá nem értő okostojástól e-mailt kapok. Tisztelet a kivételnek! Továbbá fogyatékosok eszmefuttatására sem vagyok kíváncsi és azokat az e-maileket törlöm!
          apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Nekem egyszer adódott úgy hogy el akartam adni egy felújjitott motort. Ne tudjátok meg miken mentem keresztül!!!!!!!!! A végén már be csuktam a kaput és ki sem mentem ha jött valaki,szörnyű volt!!!!!!!!!Ráadásul alig tudtam sztornózni a hirdetést: Néha szörnyűek az emberek!!!Pedig eléggé toleráns vagyok,de néha nehéz nyugodtnak maradni,ehez ahogy mondják pofa kel!(mint a nepperek!)

Komment

Nekem más jutott eszembe a hirdetés kapcsán, ezért bemásolom a képet is.

Click image for larger version

Name:	65519.jpg
Views:	1
Size:	29.1 KB
ID:	129263

Mi a véleményetek, milyen az a fellelési állapot, amikor egy felújítás már csak "csökkenthet" az értékén? Valóban nem tudom, de számomra egy ilyen - ránézésre - gyönyörű állapotban megmaradt TLB-t egy tisztításnál jobban szétszedni és a "felújítani" bűnnek tartanék.

Papírok nélküli motorról van szó, eredeti állapotban tökéletesnek tűnő múzeumi darab lehetett volna belőle.
              barna, apacsavo és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ...
                Papírok nélküli motorról van szó, eredeti állapotban tökéletesnek tűnő múzeumi darab lehetett volna belőle.
                Elkerülte a figyelmemet, hogy „okmányok nélkül”. Felülbírálom a korábbi véleményemet...

Egyrészt igazad van: tényleg nagy hülyeség volt „felújítani”. De szintén hülyeség 1 millióért hirdetni papírok nélküli magyar motort. Ezek után az is furcsa, miért nincs fönt egy „igazi kép”. Lehet, hogy ez is csak tréfa.

Komment

A hétvégi utazásom után most olvasom UK legfrissebb, a témához kötődő blogbejegyzését.

Komment

Nem gyenge gép szép munka, nem kis időbe kerülhetett Én is belegondoltam már h csináltak-e 4 hengeres Jawa-t, ezek szerint van kicsit ehet a szörny de nagyon jól mutat

Komment

Én marhára utálom az ilyen modorú fazonokat. Mindenkiről előre feltételezi hogy bunkó, és csak ő az okos. Ha a szivem szakadna meg a masináért akkor sem hoznám el tőle.
                      , Che és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Üdv mindenkinek a forumon.Régóta figyelem a hirdetéseket és a fórumot:Szerintem egyesek nagyon nincsenek tisztában a gépük értékével.Nálam a Pancsik verik ki a biztositékot,mivel magyar motorrol van szó szerintem csak a belföldi piac a mérvadó,ellehet felejteni azE-bay dumát,akárhogy is legyen felujitva ha valaki 2-3száz között eltudja adni azonnal adja,mert kevés a beugratható ember a placcon,észre kell venni hogy ebböl sajnos nem lehet meggazdagodni,tudom ,hogy egy tényleges felújitás sokkal többe van mint amit a motor ér ,ezt csak szivvel lélekkel lehet csinálni nem a haszon reményében,ja és a java papir nélküli aminek az értéke egyenlő a nullával .Bocs ha esetleg valakit megsértettem
                        apacsavo, emu és Che kedvelte ezt.

Komment

ZöldMAN-ó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          mert kevés a beugratható ember a placcon,észre kell venni hogy ebböl sajnos nem lehet meggazdagodni
                          Azért ezen vitatkoznék Veled, mert én ismerek egy felújító mestert aki félre tudja tenni a 'magyar' érzelmeit és gátlástalanul kaszál minden beugratható embert, még ha az kevés is van! A munkái rendszerint külföldre kerülnek és "megélbelőle".
                          Ez a mentalitás nem csak erre a területre jellemző mert a becsületből már egyre kevesebben élnek.
                          , apacsavo és 2 további látogató kedvelte ezt.
                          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Üdv mindenkinek a forumon.Régóta figyelem a hirdetéseket és a fórumot:Szerintem egyesek nagyon nincsenek tisztában a gépük értékével.Nálam a Pancsik verik ki a biztositékot,mivel magyar motorrol van szó szerintem csak a belföldi piac a mérvadó,ellehet felejteni azE-bay dumát,akárhogy is legyen felujitva ha valaki 2-3száz között eltudja adni azonnal adja,mert kevés a beugratható ember a placcon,észre kell venni hogy ebböl sajnos nem lehet meggazdagodni,tudom ,hogy egy tényleges felújitás sokkal többe van mint amit a motor ér ,ezt csak szivvel lélekkel lehet csinálni nem a haszon reményében,ja és a java papir nélküli aminek az értéke egyenlő a nullával .Bocs ha esetleg valakit megsértettem
                            Igazad, van a tényleges felújítás valóban sokkal többe van!!!
                            Az aki pedig egy felújított Pannóniát odaad ennyiért az szinte biztos valami minőségi hibát is beleépített!
                            Aki pedig szívvel, lélekkel csinálja az magának teszi, (még akkor is ha nncs papírja) nem eladásra!
                            Ha zavarnak azok a hírdetések amelyeknek magas az árfekvése, ne olvasd el.
                            Ezenfelül légyszives ne adj tanácsot senkinek a munkája értékének megbecsülésére!
                            , -t5- és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Látom felkavartam az állóvizet rendesen,de nézzétek el nekem,mert számomra a két ütem nem motor,csak prüttyögés,a motor az minimum 4 ütemű,kinek mi szive lelke,de visszatérve a Pannóniákra,mivel magyar ember vagyok tiszta szivből,én is tervbe vettem a Pannonia projektet,még nem dőlt el a tipus,de visszatérve a papirokhoz ,hát amit csak nézni lehet az nem motor,tehát papir okvetlen kell,mert akkor már had motorozzak Mert a papir nélküli felujitott 1948-as traktorommal is csak addig furikáztam amig a jard meg nem fogott,el is adtam egyenesen Brémába,

Komment

Te nem állóvizet kavartál fel hanem minősítettél!

Ha véleményad van, azt ezen a fórumon elmondhatod.
                                De légyszives senkit ne ítélj meg csak azért, mert a "prüttyögős" motorokat szereti.
                                Én csak a "prüttyögős" Pannóniákat szeretem!
                                Teszerinted akkor az én motorjaim értéktelenek?!
                                Nem érik meg a befektettett munkát?!

Mégegyszer meg szeretnélek kérni, NE MINŐSÍTS SENKIT!!!

Látom felkavartam az állóvizet rendesen,de nézzétek el nekem,mert számomra a két ütem nem motor,csak prüttyögés,a motor az minimum 4 ütemű,kinek mi szive lelke,de visszatérve a Pannóniákra,mivel magyar ember vagyok tiszta szivből,én is tervbe vettem a Pannonia projektet,még nem dőlt el a tipus,de visszatérve a papirokhoz ,hát amit csak nézni lehet az nem motor,tehát papir okvetlen kell,mert akkor már had motorozzak Mert a papir nélküli felujitott 1948-as traktorommal is csak addig furikáztam amig a jard meg nem fogott,el is adtam egyenesen Brémába,
                                Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2011 okt. 12, 20:25.
                                apacsavo és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X