A korrekt veterános (veterános???) hirdető a vaterán. T5 Pannónia alkatrészek egyben - Vatera.hu A termékre volt érvényes licit, az aukció lejárta előtt 50 (!) másodperccel törölte az aukciót. Indoklás: a termék megváltozott. Remélem nem a garázs omlott rá... :-)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz égadta világon semmi köze a White-hoz"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKarcsi bá ilyen típus...Szépen meg vannak csinálva a motorjai, de sajnos csak néhány gép típus tiszta és eredeti állapotú nála...
Aki nem tudja milyen,elhiszi és terjeszti,és ezzel ,fájdalmat okoz egy hozzáértőnek.
Volt aki megkérdezte,ez jawa (a Pannóniámra?)nem sértésből,nem ismerte,mondjam ilyenkor,hogy White?
Én nem lennék boldogabb ha félrevezetnék valakit...!..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
kicsi76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA korrekt veterános (veterános???) hirdető a vaterán
---és mi van ha csak egy , a hirdetési módokban , formákban , kevésbé jártas szerencsétlen próbálta pénzé tenni a dolgot ? Aztán egy ( ---szerencsére időben -- ) haverja szólt neki , hogy hülye vagy ?
A korrekt leírt (szinte mindenki által ismert )árak ismeretében , aki akarta , bármikor megvehette volna villám áron .
Szerintem semmi kivetnivaló nincsebben a történetben .
Én is így árulok a börzén : pl. Danúvia heng.fej --150 ft -- ! vevő : de rossz a gyertya menet ! - akkor menj a k ...ba .
Vagy valami más tárgy ami kb mindenhol 5000 ft--én oda adnám 2000 ért --vevő: 1500 ért? --mostantól 4000ft--mér ? mert alkuszunk !-Te is azt teszed nem ? --különben meg neked nem eladó .
Aztán direkt figyelem , elcsámpázik -pusmog a haverjával -aztán csoda --jön valalaki 2 perc mulva és szó nélkül fizet .
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán egy (---szerencsére időben --) haverja szólt neki , hogy hülye vagy ?
- 2 likes
Komment
-
Mivel 50 másodperccel a termék zárását megelőzve törölte az aukciót egy rakás vaterás jogszabályt semmibe vett. Ha tied volt a nyerő licit, és még igényt tartasz a motorra javaslom a vatera jogsegélyt vagy mi a fene. Írj nekik egy levelet és majd a jogászuk eldönti, hogy mi legyen vele.
Szerintem egyértelműen kimondható, hogy felrakta 1 ft-os aukcióba, mert az ingyenes és mivel nem érkezett rá elég licit törölte azt.
Ettől már csak az a rosszabb amikor valaki nyomatja fölfelé az árat egy másik felhasználó által. Majd az esetek egy részében kb 1 hét múlva újra fenn van a termék a " megvette, de nem tudta kifizetni" vagy "családi probléma miatt nem kell" stb indokkal. Bizony vannak ilyen esetek.....
- 2 likes
Komment
-
Köszönöm mir-mur és Lai, hirtelen azt hittem joker hozzászólása után, hogy bennem van a hiba. Igen, nem volt minimálár, és enyém volt az érvényes licit, úgy, hogy nem filléreztem, úgy gondoltam, nekem a megtett összegért megfelel, sőt az aktuális licit fölött 22100 Ft-tal volt a maximális licitem. És egy kicsit látatlanba is ment a licit, mert sem a kipufogóról, sem a fényezett alkatrészekről nem volt fénykép.Beagle kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nem akarom védeni az eladót, mert védje Ő magát, de ettől függetlenül ugye senki sem gondolta, hogy majd aprópénzért odaadja a nagyjából kész motort 70ért (két kerék áráért)? Én ennyin láttam utoljára, de gondolom megoldódott a gondja ami miatt feltette 1Ft-on az árut és merte remélni, hogy gyorsan pénze lesz belőle, de az nem kellett, mert mindenkinek csak ingyen kellene, mert pénzt sajnos elég keservesen lehet beletenni, kivenni meg sehogy, csak buktával. Úgy meg senki sem akar kiszállni.
Igen el kell menni ügyvédhez aki a törvényektől megvéd...
Ha a srác újra felteszi magasabb áron akkor töketlen k*cs*g, de ez az én véleményem, remélem nem sértettem meg vele senkit, csak szabadon beszélünk a témáról.korompaiistvan, supermax és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
Az aukció olyan mint a házasságkötés: nem utána kell gondolkodni. Van olyan, hogy egy termék olcsóbban megy el, mint gondoltuk. Amennyiben ezt el akarjuk kerülni, arra való a minimálár. Csak ha minimálárral rakjuk fel, akkor azért külön kell fizetni. Egyébként 101000 Ft volt a megtett maximális licitem, ehhez jött volna 400 km út egy viszonylag nagy autóval. Egyébként ha a buktáról beszélünk ez az aukció 150000 Ft-os villámáron is bukta. Ügyvédhez természetesen nem megyek, a vatera felé jeleztem és igazat adtak a szabálytalanság miatt. És egyébként ha leírta volna az eladó, hogy figyelj, hülye voltam, benéztem és nem akarom elkótyavetyélni, arra azt mondtam volna, hogy megértem.
- 3 likes
Komment
-
Na --aludtam a dologra -így nem nem mondam azokat a dolgokat , és főleg nem úgy ahogy első nekifutásra jött volna .
Engedjétek meg hogy az esettől elvonatkoztatva, csak úgy a véleményem -a VEVŐ MINT JELENSÉG dologról szóljak .Annak a fényében ,hogy 20 éve a saját Barkács boltomban vagyok eladó (sajnos profi gyakorlati ismeretekkel ) illetve ennyi ideje járok (mint eladó -vevő ) Német , Olasz ,osztrák és még néhányszor Svéd-- motor börzékre és persze a honi esemének .
Tehát az itt szerzett tapasztalataimra alapozva mondom : ebben az alkorcsosult világban , elkurvultak a elbunkósodtak a vevők .
Természetes ez A JELEN ESETRE NEM ÉRVÉNYES ..stb, stb
Ha tovább boncolgatjátok a témát , ám legyen -de én érvek helyett inkább szivessen etetek-itatok olyant akinek van kedve itt nálam eltölteni egy napot a boltban , aztán majd meglátjuk mit szól ... .
- 4 likes
Komment
-
kicsi76, én minden esetre sajnálom, hogy nem a tied lett, mert legalább jó donor vagy motor lett volna belőle.
Tegyük hozzá, hogy ritkán akadnak valóban Úriemberek is. Lassan egy éve vettem Bajan egy T5H-t 1968-ast (vateran). A motor le van pukkanva, mert ugy tárolták, de nem törött vagy ütött kopott, egyszerüen csak nem jó helyen állt. kb 2,5kg sódert mostam le róla. Aprópénzért adta az akkori tulaj szó nélkül, sőt készségesen segített a hivatalos tulaj felderiteseben (akit ismert), így a KEKKH-s papirok is megvannak mára.
Remélem jön egy jobb vétel és akkor ez az eset később neked már csak vidám történet lesz és örülni fogsz, hogy nem mentél bele ennyiért.
- 2 likes
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLassan egy éve vettem .... (vateran).ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szerintem sem kell az eladót megkövezni, ha jól látom itt konkrét kár nem ért senkit, én is osztom azon véleményeket, hogy egyszerűen nem akarta fillérekért elkótyavetyélni a motort, és a kitört "háborút" figyelmbe véve, úgy néz ki igaza volt, vagy annak aki szólt neki.
Itt azért nem arról volt szó hogy a pénzt lenyeli az eladó, az áru meg sehol.....ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment