Ha tényleg a képeken lévő motort árulja, akkor nagyon megéri!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenagyon megéri!
Komment
-
"Hogy abba a nárciszillatú boldogságba lehet 87850 km-t motorozni, alig több mint 3 év alatt? Még ezzel a Csodával is az emberi teljesítő képesség határát súrolja! Hacsak nem egy tehetős, nyugdíjas motorostársunk tette ezt meg vele. "
Ezt Túramotornak hívják. Van rajta két karosszék, Némelyiken a HIFI mellett ami a menettempó hatására hangosodik, hogy kikompenzálja a menetzajt, TV is van.
Ember felül rá pipike mögéje és 130-as tempóval irány autópályán Gibraltár 1 nap oda 1 nap vissza és beír a dejótmotoroztunma rovatba egy gibraltári fényképpel.
Ez egy más világ, pénzkérdés megvenni és használni is ilyen motort, az élvezet arról szól hogy "nekem ilyen van, mer fussa rá és vakulj paraszt"
Persze én irigy vagyok ezért gondolom úgy hogy a szalagkorlát 2500 km-en át mega benzinkút shop nem egy nagy élmény.
- 5 likes
Komment
-
A legszerényebb hirdetés, amit mostanában olvastam. Egyszerűen tökéletes.
Kitűnő 51-s Simson Eladó Medgyesegyháza ”¢ apród.hu
2012-es évjárat!!!
Komment
-
Ha valakit esetleg érdekel: Jawa 350/634 oldalkocsival egyben vagy bontva Egyéb település ”¢ apród.hu
Komment
-
Szervusztok!
Nem értem,-ha valaki már ennyit görcsölt,küszködött és tulajdonképp,már csak az örömmunka,az összerakás van hátra,miért adja el?Ami érthető magyarázat lenne,az nagyon tragikus,örökség,esetleg valamilyen gyógyíthatatlan betegségre ébredés? Nagyon szomorú olvasni ezt a hirdetést,mert gondolom,aki elkezdte ezt a munkát és a képekből ítélve,lelkesedéssel és lelkiismeretesen eljutott vele idáig,-akár be is fejezhette volna.Ahogy ismerem az embereket,-most meg majd jönnek a "mi mennyi,meg oszt meg van mindene kérdések és ,
miért ennyi,-nem lehetne olcsóbban ,esetleg ingyen?".
Kívánom,hogy ez a hirdetés mielőbb tűnjön el,és aki beleölte az energiáját és pénzét,fejezze be és élvezze,a munkája gyümölcsét!
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Príma termék. Olyannyira, hogy én anno a békéscsabai piacon az oroszoktól vettem ilyet. Ezek szerint oda is exportáltunk.
Magyar fa nyelü kis csavarhúzó!
És itt egy másik gyöngyszem:
babettára cserélném. Sarkad ”¢ apród.hu
A srác valószínűleg méhész lehet, mert "lépest" számol. Mottó: "Izisépert izirájderre cserélnék. Jelige: Csoki"
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseillik némi előélet ,előképzés-apacsavo kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
próbáld ki és megtudod .... . Én csak keveset mentem vele , de talán van itt olyan valaki aki "üzemszerüen" használta és elmond néhány dolgot .
Azt azért mondhatom ,hogy csokorba köthetsz néhány P20 at (a többi itt járatos tupusról nem is ejthetünk szót.. )az sem ad olyan hátbavágást mint ez ha odarántasz neki ....
De inkább próbálj ki egy jó állapoztu ,jól beállított cz-t ---------aztán meglesz az ájulás is
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepróbálj ki
- 5 likes
Komment
Komment