Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha tényleg a képeken lévő motort árulja, akkor nagyon megéri!
    taluga és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nagyon megéri!
      Én inkább a "reális " kategóriába sorolnám. Ehhez hasonlót vettem tavaly 15e. ért a veterán aprón.

Komment

"Hogy abba a nárciszillatú boldogságba lehet 87850 km-t motorozni, alig több mint 3 év alatt? Még ezzel a Csodával is az emberi teljesítő képesség határát súrolja! Hacsak nem egy tehetős, nyugdíjas motorostársunk tette ezt meg vele. "

Ezt Túramotornak hívják. Van rajta két karosszék, Némelyiken a HIFI mellett ami a menettempó hatására hangosodik, hogy kikompenzálja a menetzajt, TV is van.
        Ember felül rá pipike mögéje és 130-as tempóval irány autópályán Gibraltár 1 nap oda 1 nap vissza és beír a dejótmotoroztunma rovatba egy gibraltári fényképpel.

Ez egy más világ, pénzkérdés megvenni és használni is ilyen motort, az élvezet arról szól hogy "nekem ilyen van, mer fussa rá és vakulj paraszt"
        Persze én irigy vagyok ezért gondolom úgy hogy a szalagkorlát 2500 km-en át mega benzinkút shop nem egy nagy élmény.
        Titus, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A legszerényebb hirdetés, amit mostanában olvastam. Egyszerűen tökéletes.

Kitűnő 51-s Simson Eladó Medgyesegyháza ”¢ apród.hu

2012-es évjárat!!!

Komment

Ez az.
            És még mentegetőzik az ár miatt. Lehet le vagyok maradva, de legutóbbi simsonos kutakodásaim során azt tapasztaltam, hogy egy valamire való simson 55-60000-nél kezdődik.
            sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ha valakit esetleg érdekel: Jawa 350/634 oldalkocsival egyben vagy bontva Egyéb település ”¢ apród.hu

Komment

Szerintem kár lenne megbontani az egységet.
                Che kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Nem értem,-ha valaki már ennyit görcsölt,küszködött és tulajdonképp,már csak az örömmunka,az összerakás van hátra,miért adja el?Ami érthető magyarázat lenne,az nagyon tragikus,örökség,esetleg valamilyen gyógyíthatatlan betegségre ébredés? Nagyon szomorú olvasni ezt a hirdetést,mert gondolom,aki elkezdte ezt a munkát és a képekből ítélve,lelkesedéssel és lelkiismeretesen eljutott vele idáig,-akár be is fejezhette volna.Ahogy ismerem az embereket,-most meg majd jönnek a "mi mennyi,meg oszt meg van mindene kérdések és ,
                  miért ennyi,-nem lehetne olcsóbban ,esetleg ingyen?".

Kívánom,hogy ez a hirdetés mielőbb tűnjön el,és aki beleölte az energiáját és pénzét,fejezze be és élvezze,a munkája gyümölcsét!

Üdvözlettel:Che
                  Beagle, Tequila és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Príma termék. Olyannyira, hogy én anno a békéscsabai piacon az oroszoktól vettem ilyet. Ezek szerint oda is exportáltunk.

Magyar fa nyelü kis csavarhúzó!

És itt egy másik gyöngyszem:

babettára cserélném. Sarkad ”¢ apród.hu

A srác valószínűleg méhész lehet, mert "lépest" számol. Mottó: "Izisépert izirájderre cserélnék. Jelige: Csoki"
                    Beagle, Titus és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Nem megijedni az ártól, csak irányár...

CZ Cross 500 Original! Zsámbok ”¢ apród.hu
                      Beagle és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Azért ehhez a biciglihez illik némi előélet ,előképzés--- önbizalom tultengésben szenvedőknek nem ajánlom

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          illik némi előélet ,előképzés-
                          miért ? Mitől kéne elájulnom?
                          apacsavo kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mitől kéne elájulnom?
                            Hogy ledob a hátáról, ha nem vigyázol?
                            Beagle, apacsavo és sepy kedvelte ezt.
                            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

próbáld ki és megtudod .... . Én csak keveset mentem vele , de talán van itt olyan valaki aki "üzemszerüen" használta és elmond néhány dolgot .

Azt azért mondhatom ,hogy csokorba köthetsz néhány P20 at (a többi itt járatos tupusról nem is ejthetünk szót.. )az sem ad olyan hátbavágást mint ez ha odarántasz neki ....

De inkább próbálj ki egy jó állapoztu ,jól beállított cz-t ---------aztán meglesz az ájulás is
                              Beagle, apacsavo és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                próbálj ki
                                Valaki kölcsön adna 1980 ft-ot kamatmentesen.
                                apacsavo, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X