Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért nem lenne rossz egy ilyen fabódé
    Á, minek? Nem fér be a motor!

Egyébként tényleg nem olyan egyszerű egy ilyen "dézsa" fenntartása, kezelése. Egy ismerősömnek van hasonló, elképesztő, mit vegyészkedik vele!!!
    Egy szekrényre való vegyszer kell hozzá. Ph mérő, ph szabályzó adalék, habosodás ellen külön kotyvalék, algagátló, stb. Nem beszélve a folyamatos fűtésről, keringetésről.
    Szó mi szó, ez inkább a gazdagok sportja. Az enyém meg a motorbütykölés. Nekem az a wellness
    Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 jan. 27, 10:01.
    zsíráf, St.Z.350 és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szó mi szó, ez inkább a gazdagok sportja.
      Milyen igaz ! A haverom uszodatechnikával foglalkozik. Vígan megél a vegyszerek eladásából. Vagy megveszik, vagy nézik a zöld pocsoját. ( én meg gyártok hozzá fedőt )Click image for larger version

Name:	Fénykép0051.jpg
Views:	1
Size:	26.6 KB
ID:	139167Click image for larger version

Name:	Fénykép0052.jpg
Views:	1
Size:	24.5 KB
ID:	139168
      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 jan. 27, 11:03.
      St.Z.350, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nyári időben én is fel szoktam állítani az 5,5-m átmérőjű medencét a fölötte lévő tetőre rakott slagban keringtetem a vizet 1/4 órás intervallummal addigra jól megmelegszik a naptól. Ez mondjuk a nyár és nem a tél idején van. Ki bírná kifizetni nyolc gyerek után a strand belépőt és az evvel járót / üdítő- éhes vagyok és hasonlókat/, így viszont napi szinten lehet pancsolni. Igaz ebbe is kell a vegyszer meg tisztítani kell a szűrőket naponta de így csak jobb. Sűrűn jön vendég munkás is a gyerekeknek !!.
        Titus és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

No azért tényleg túlzásba tudnak esni emberek! Példa rá a Trabant szélvédőre szerelhető árnyékoló az árával / 150000 ft?/ Azt írja az uriember új autón nem volt igaz azon már nem is lesz! Persze lehet a képen szereplő trabi is az árba foglaltatik!
          St.Z.350, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Példa rá a Trabant szélvédőre szerelhető árnyékoló
            Szia Sepy! Linket tudnál beszúrni erről? Erre mondják, hogy csofene zedo! Ezt már megnézem!
            sepy kedvelte ezt.

Komment

Linket tudnál beszúrni erről?
              Tessék !........................http://veteranapro.hu/egyeb-karossze...lso-napellenzo
              CZsolti, sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ne mondjátok, hogy nem ér meg 150ezret!
                Egy ilyen napellenző árából mennyi Trabit lehetne megvenni? 3,...4?

Komment

Ennyit a hülyének is megér csak azt kell az emberfiának megtalálni nem??!
                  Titus és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

No ha ezt a Jawa Mustáng hirdetést is végig olvassátok rá jöttök nem a magyar tanárnője volt az előző gazdi!
                    wsievers kedvelte ezt.

Komment

nem a magyar tanárnője
                      Lehet nem is tud róla hogy eladta... Az írás stílusa nagyon hasonlatos az arrafelé honos "feketeláb törzs" tagjainak a stílusához.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 28, 09:48.
                      madorka, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is hasonló megállapításra jutottam csak nem akartam hazánk törzsi tagozódására utalni!
                        CZsolti és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ennyit a hülyének is megér csak azt kell az emberfiának megtalálni nem??!
                          Az "is" fölösleges, a többi rendben.

Komment

Ezt olvassátok/bogarásszátok végig...
                            simson swalbe

Ennyi helyesírási hibát egy hirdetésben elég ritkán látni, meg sem lehet számolni... XD

Komment

Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ennyi helyesírási hibát
                              Minek is vesztegette volna a drága idejét holmi nyelvtan órákon?
                              mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ehhez mit szóltok ? Mire elég, érdemes e vele foglalkozni egy Pl. hegesztő iparosnak ?http://www.startapro.hu/hirdetes/aut...hervar/1615646
                                wsievers és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X