Na jó, akkor helyesen: csőlezáró szalag masnira kötve. 
És most néztem jobban utána, hogy ki is a hirdető! Küllőanya, remélem nem sértődtél meg?!

És most néztem jobban utána, hogy ki is a hirdető! Küllőanya, remélem nem sértődtél meg?!
- állítólag Napóleon éppen erre 'gerjedt'. Amikor hosszú hadjáratból érkezett vissza, előre üzent a feleségének, hogy előtte három napig 'nefürgyönle'
!
. Na meg a vastag olajsár azt is jelenti, hogy működőképes az alkatrész. Van egy lerobbant Danuviám, a blokkja vastagon olajsáros, de megy és ahol a porlasztóból lecsöppenő keverék megkezdte az olajréteget szép fényes az alu, nem oxidálódott
.
. Jó mondjuk szikra nélkül nehéz is lenne, szegénynek a gyújtótekercse zárlatos. Ez a Danuvia is csak azért ilyen még, mert most mással foglalkozom ha véletlenül van egy kis időm. De legalább van mivel motorozni esténként, papír hiányában a környező utcákban
.
.
. Az elsőt négyezerért vettem. Egy háznál árultak három Pannóniát, azokért mentem. Megláttam a 82-est, nem akartam otthagyni. Hiányos volt, kihívásnak fogtam fel és felújítottam. Jól el lehetett mászkálni vele a környéken. Miután kapott ez is egy új gyújtótekercset már messze is tudtam vele menni
. Később meg lett furva a henger, az összerakása óta viszont nem indul. Szikra gyenge de van. Alaplap nélkül állt sokáig, teszek egy próbát a delejezéssel. Már 5 hónapja várom az öcsémet, hogy mikor viszi el a Borsmagnethez. Persze hogy a húsvéti héten próbálta bevinni, mert akkor nem volt ott a mester. Ha beindul meghirdetem. Majd szólok, hátha megtetszik(narancs színű
).
.
Valahol a közelben Nemszámítapénz-éknél dizájnváltás volt...
Komment