Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Az tény, hogy szép darab egy ilyen kétkerekű wartburg, és igen ritka is! Csak nem tudom, kis hazánkban adnának-e érte ennyit.
Nincs mese, a hazai gyártású járműveknek van a legnagyobb értéke, ezeket keresik elsődlegesen, és ez talán rendjén is van. Nálunk a Pannóniák, Csepelek, esetleg Danuviák, a Cseheknél talán a Jawák, a Németeknél az MZ-k, BMW-k, stb...
Ld. a 90-es években tömegével vásárolták fel az oroszok a Ladákat, Volgákat. A románok pedig a Daciákat...
Egyik szomszédunk is abból zsírosodott meg, hogy annak idején hurcolta kifelé a zsigulikat.
Egy szó mint száz, én bizony feltenném német oldalra is.
Köszönöm. Azért feldobtam a mobile.de-re is, biztos ami biztos. Sőt, gondoltam beírok 7000 eurós árat, szintén biztos ami biztos alapon...
Ha már nepper vagyok legyek igazán az.
movisz, taluga és 5 további látogató kedvelte ezt.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Szeretnék Gábor védelmére kelni! Amikor nekem kellett, akkor simán kijárta, elintézte, érte ment, elhozta és nem tett rá.
Pedig az előtt nem is találkoztunk, csak a fórumról ismertük egymást.
Nem sajnálnám tőle, ha egyszer jól is járna a hobbijából!
Sőt kívánom mindenkinek, hogy valamikor nyúljon bele, valami tutiba.
Ne csak hordjuk bele a pénzt (talicskával).
Titus, kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.
Ja!! Ő nem rendszeresen csinálja ezt ,ezért felmentem a „Nepper” jelző alól !!
Ezen van itt a lényeg szerintem!!
- - - Updated - - -
Most néztem rá a német fórumra. Úgy látszik ott is megy a bennfentes ügykezelés, mert a hirdetések közül és a különleges modellek topikjából is törölték a hozzászólásom. Valamelyik admin nagyon nem akarja, hogy többen is tudomást szerezzenek erről a gépről...
Ja!! Ő nem rendszeresen csinálja ezt ,ezért felmentem a „Nepper” jelző alól !!
Ezen van itt a lényeg szerintem!!
Jajj, de kedvesek vagytok - pedig most már gondolkodom, hogy ebből rendszert kellene csinálni - jobb, mint a jelenlegi főállásom. Vagy legalábbis érdekesebb...
Komment