Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Nekem ez tetszett 300-ért. Legalább egy első abroncs járna ennyiért hozzá, ha már se papír, se szín (vagyis börzék során összeszedett darabokból lehet), se króm - persze ezzel nem a hirdetőt kívántam bántani, vagy "fikázni" - épp azért itt értetlenkedtem, nem a hirdetésébe rondítottam bele. Bár tisztában vagyok vele, hogy egy Ural nem olcsó.
Hello! Ezt a gyújtást valaki próbálta már? Vagy esetleg innen valaki szaki gyártja? Azért is dobtam be, mert
gondoltam érdekes lehet. Hogy mennyire használható, na azt nem tudom!
Egész jónak tűnik így első olvasásra. Nagyon kíváncsi lennék a való életben hogy muzsikálhat. Jó lenne ha valakinek volna vele tapasztalata és megosztaná velünk.
Azon gondolkozom, hogy ennél a gyújtásnál akkor mi ami jeladó? Mert a lendkerék gyári, azon hogy/mint lesz elektromos jeladás? Szóval értitek, ez most akkor kivezetve a gyújtótrafó + elektronika? Mert hogy jeladós legyen akkor alaplap meg lendkerék csere is kéne rá. Ha meg marad a kalapács, akkor a fele probléma még nincs megoldva.
"jeladó tipusa: induktív jeladó, gerjesztő tekerccsel egyben"
Szerintem valahogy így működhet.
Ugye írja h 2 az egyben. Tehát ugy kell kezelni mint egy jeladót a gerjesztőtekercset (gyújtásbeállítás szempontból). Mert a gerjesztő tekercs "helye" mindegy hol van Cdi gyújtásnál.(Tehát a gyárilendkerék mágnesekből nyerik a nagyfeszt a kondihoz és ezzel párhuzamosan a jelet is) Gondolom elektronikával meg van oldva hogy 1 körbe fordulás alatt ne nyissa annyiszor a tirisztort a jeladó, csak akkor amikor pont kell
Hello! Ezt a gyújtást valaki próbálta már? Vagy esetleg innen valaki szaki gyártja? Azért is dobtam be, mert
gondoltam érdekes lehet. Hogy mennyire használható, na azt nem tudom!
Írtam Szabolcsnak, pár hasznos infó a válaszából, válaszaiból:
"A gyári gyújtótekercs van átalakítva gerjesztő tekerccsé. A gerjesztő egyben a jeladó is, Az alaplapról le van szerelve a megszakító és a gyújtókondenzátor is."
"Gyújtáskapcsoló is a gyári helyén lesz és a leállítás is!"
Komment