Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szép motor.
    Köszönöm. Egyébként eladó. :-)

Komoly párbeszéd folyik az aprón a motorral kapcsolatban
    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 dec. 02, 16:34.

Komment

Elado Ural M72

Nekem ez tetszett 300-ért. Legalább egy első abroncs járna ennyiért hozzá, ha már se papír, se szín (vagyis börzék során összeszedett darabokból lehet), se króm - persze ezzel nem a hirdetőt kívántam bántani, vagy "fikázni" - épp azért itt értetlenkedtem, nem a hirdetésébe rondítottam bele. Bár tisztában vagyok vele, hogy egy Ural nem olcsó.

Komment

Inkább ez 200 ért. Ez legalább megéri az árát. Ural M63 megkezdett felújítással
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Müller Electronics - Tervezés Gyártás Javítás - Pannonia T5, Csepel 250, Csepel 125, Danuvia elektronikus CDI gyújtásrendszer trafóval

Hello! Ezt a gyújtást valaki próbálta már? Vagy esetleg innen valaki szaki gyártja? Azért is dobtam be, mert
          gondoltam érdekes lehet. Hogy mennyire használható, na azt nem tudom!

Komment

Egész jónak tűnik így első olvasásra. Nagyon kíváncsi lennék a való életben hogy muzsikálhat. Jó lenne ha valakinek volna vele tapasztalata és megosztaná velünk.

Komment

Valaki szerelt már ilyen gyújtást Jawára / cz 350/ 634.es blokk.?

Komment

Azon gondolkozom, hogy ennél a gyújtásnál akkor mi ami jeladó? Mert a lendkerék gyári, azon hogy/mint lesz elektromos jeladás? Szóval értitek, ez most akkor kivezetve a gyújtótrafó + elektronika? Mert hogy jeladós legyen akkor alaplap meg lendkerék csere is kéne rá. Ha meg marad a kalapács, akkor a fele probléma még nincs megoldva.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Valaki szerelt már ilyen gyújtást Jawára / cz 350/ 634.es blokk.?
                  A jutubon vannak videók. Igazából nekem a Vape tetszik. A Gyula-bá féle sem rossz.

Komment

"jeladó tipusa: induktív jeladó, gerjesztő tekerccsel egyben"
                    Szerintem valahogy így működhet.
                    Ugye írja h 2 az egyben. Tehát ugy kell kezelni mint egy jeladót a gerjesztőtekercset (gyújtásbeállítás szempontból). Mert a gerjesztő tekercs "helye" mindegy hol van Cdi gyújtásnál.(Tehát a gyárilendkerék mágnesekből nyerik a nagyfeszt a kondihoz és ezzel párhuzamosan a jelet is) Gondolom elektronikával meg van oldva hogy 1 körbe fordulás alatt ne nyissa annyiszor a tirisztort a jeladó, csak akkor amikor pont kell

Komment

Ha valakinek kell egy "ujszerű, fakult mentes" itt a lehetőség !http://veteranapro.hu/hatso-lampa/43...lampa-d-csepel

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ha valakinek kell egy "ujszerű, fakult mentes" itt a lehetőség !http://veteranapro.hu/hatso-lampa/43...lampa-d-csepel

Az újszerű, egy kis jó indulattal, de akkor igen...

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Müller Electronics - Tervezés Gyártás Javítás - Pannonia T5, Csepel 250, Csepel 125, Danuvia elektronikus CDI gyújtásrendszer trafóval

Hello! Ezt a gyújtást valaki próbálta már? Vagy esetleg innen valaki szaki gyártja? Azért is dobtam be, mert
                          gondoltam érdekes lehet. Hogy mennyire használható, na azt nem tudom!
                          Írtam Szabolcsnak, pár hasznos infó a válaszából, válaszaiból:
                          "A gyári gyújtótekercs van átalakítva gerjesztő tekerccsé. A gerjesztő egyben a jeladó is, Az alaplapról le van szerelve a megszakító és a gyújtókondenzátor is."
                          "Gyújtáskapcsoló is a gyári helyén lesz és a leállítás is!"

És azt írja hogy 8000ft a gyújtás.

Szóval így, ezek alapján elég jónak tűnik.

Komment

Ez ütős...:
                            BMW Isetta for Parts or EZ Restoration | eBay

Click image for larger version

Name:	isetta.jpg
Views:	1
Size:	196.1 KB
ID:	143151Click image for larger version

Name:	isetta3.jpg
Views:	1
Size:	187.0 KB
ID:	143150
                            Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2014 dec. 07, 10:31.

Komment

....ez ott a helyi hlye

vigye el annak a restaurálós csávónak a TV ben . azt megnézném mikor odaviszi
                              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 dec. 07, 12:25.

Komment

Nem olvastad el a szöveget hozzá! Az ürge a bevételt jótékony célra fordítja, és a leírás is elég humoros, de teljesen korrekt...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X