Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tényleg ! most hogy mondod --nem találta meg valaki az ujságomat ? ott hagytam a wc ben és most hiányzik a gyüjteményből .

Senki nem látta ?

Komment

nem találta meg valaki az ujságomat
      Amiben a szilikonos nénik voltak ? Azt bizony elvitte a klotyós bácsi. Én meg buta azt hittem, hogy a toy-toy nak valami extra szolgáltatása.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azt bizony elvitte a klotyós bácsi.
        Előtte fertőtlenítette vízsugárral és úgy vitte el, vagy a fertőtlenítés előtt tette magáévá??, mert én nem figyeltem

Komment

Na ... látom a kis kisérlet bevált . A kérdéses sajtóterméket ugyanis tanuk elött , direkt helyeztem ki --azért hogy vizsgálatnak vessük alá a reakciókat . Mivel a helyszinen a legkisebb jelét sem adta senki anak ,hogy felfedezte volna .....
          A mostani kommentekből pedig kiderül , hogy- csak átnyálazták néhányan .... . Aztán mélyen halgattak .

Betudom az első találkozó feszélyeztt légkörének ..

Komment

Jóker én láttam is ennek a légkörnek a reakcióját rajtad / kép is készült róla/

Komment

A legszebb talán - az összes többi mellett - ahogyan a kipufogó-hollander-henger hármas a szabadság elvét követve a megszokottól eltérően áll...
              MZ-kipufogóval szerelve hogy állna másképpen? Apróságok, amik a gyári állapottól Makó-Jeruzsálem távolságra vannak:
              nagyfékdobos kerék,nyitott hátsó teleszkóp, átszabott ülés és hátsó sárvédő, gumiharmonika elöl, és MZ-re való kormánymarkolatok.

Ennyi pénzért már papíros veteránt is lehet kapni. Ez meg nem az.
              Sőt, az eleje inkább MZ, mint Pannónia. (Lámpatök, lámpatartó, tükrök, stb.

- - - Updated - - -

alán itt nem gond ha felírom . Van egy csomó VETERÁN ujságom amitől meg fogok válni . Elsősorban felkinálom a fórumon megforduló uraknak hölgyeknek . Természetésen majd felrakom a hirdetési oldalra is ,csak gondoltam had kerüljön ismerőshöz .
              Az ár az általános ,ahogy adni szokták , vagy a (nálam ) szokásos : csirke ,kakas , pálesz vagy FIAT 850 alkatrész --vagy esetleg akármi ami tetszik nekem .
              Egy cipősdoboznyi barackmag pl? A feltört maghéj ledarálva remekanyag hengerfejtisztításhoz. (A túrkevei AFIT-ban állítólag az IFA-hengerfejeket ilyen granulátummal tisztították. )

Komment

. Aztán mélyen halgattak
                Ezt hívják diszkrétciónak ! Vagy inkább kiabálva kellett volna megkérdezni ?: Jóker ! Nem te felejtetted a ( kissé strapált ) Dörmögő-Dömötörödet a klotyón

Komment

Mik történhettek ezen a találkozón
                  Volt Dörmögő Dömötör, meg Brummogó Brumotor...

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    MZ-kipufogóval szerelve hogy állna másképpen? Apróságok, amik a gyári állapottól Makó-Jeruzsálem távolságra vannak:
                    nagyfékdobos kerék,nyitott hátsó teleszkóp, átszabott ülés és hátsó sárvédő, gumiharmonika elöl, és MZ-re való kormánymarkolatok.

Ennyi pénzért már papíros veteránt is lehet kapni. Ez meg nem az.
                    Sőt, az eleje inkább MZ, mint Pannónia. (Lámpatök, lámpatartó, tükrök, stb.

- - - Updated - - -

Egy cipősdoboznyi barackmag pl? A feltört maghéj ledarálva remekanyag hengerfejtisztításhoz. (A túrkevei AFIT-ban állítólag az IFA-hengerfejeket ilyen granulátummal tisztították. )
                    Nos, azt nem lehet tőle elvitatni, hogy költött rá és egy újabb régi mkp. /mert ez nem veterán/ rója ismét az utakat...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ezt hívják diszkrétciónak !
                      Ez nem diszkréció---hanem bűnös halgatás ! Miután kicsit magára hagytam a csajom ---rögtön rámozdultatok sorban --persze ,hogy csendben maradt mind ...

Komment

Már megbocsáss Jóker Te hagytad otthon a csajodat ,pedig azt ígérted felfújod és hozod-ugye az ígéret??

Komment

hanem bűnös halgatás !
                          Ami ott büdös volt, az nem a hallgatás ! Bár ,lehet hogy Pesten így nevezik

Ja ! Most látom csak ! Nem büdös, hanem " bűnös "
                          Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 nov. 27, 15:07.

Komment

Legalább keréktárcsa ezüstöt ne vett volna...
                            Eladó Pannonia TLT 1957+OK-3 oldalkocsi - Képes Motor

Komment

kicsi76
                              Legalább keréktárcsa ezüstöt ne vett volna...
                              Amennyit ráfújt...most már értem, miért 850 ezer Ft...

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Amennyit ráfújt...most már értem, miért 850 ezer Ft...
                                Komolyan mondom, nem értem az embereket?! Rendben van, hogy öreg motor, már nem gyártják ( igaz, tele van az ország -szétszórva- ilyen alkatrészekkel), de akkor is

Pannóniások!
                                Tényleg ilyen drága a motorotok?
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 27, 20:34.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X