nem semmi!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Na erre mondta a Nyuszika a Süninek, hogy "B... meg a fűnyíródat!"
Pannónia T1 1963
Bocsánat, most látom, hogy fórumtag 2012-óta. Már kétszer hozzá is szólt.
Kedves pusztai1970!
Nem akartalak kicikizni, de akinek ennyi tapasztalata van, miért hallgat? Ilyen szép gépet örömmel nézegetnénk a profilodban. Nem kéne hergelni vele az apróhirdetést böngészőket, minket meg megfosztani ilyen esztétikai élményektől.
Remélem nem bántottalak meg. Üdvözlettel: CZsoltiUtoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 nov. 21, 13:32.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzegény 477-est mit most hirdetnek" Gyűjteménybe" vajon milyen lehet a napi használatos !
Legalábbis szerintem ezek hiánya miatt írta hogy szobadísznek vagy alkatrésznek.
- 1 like
Komment
-
Na itt egy jó cucc és olcsó is . Egy időben nagy volt itt a fórumon a "homololási " láz : Kompresszor
- 1 like
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, ezt én is tanúsíthatom. Egyszer én is lezsiráfoztam és kaptam is a helyreigazítást.
- 3 likes
Komment
-
Újszerű Pannónia T5H motorkerékpár eladó - Debrecen, Hajdú-Bihar
A legszebb talán - az összes többi mellett - ahogyan a kipufogó-hollander-henger hármas a szabadság elvét követve a megszokottól eltérően áll...
- 1 like
Komment
-
Azért ez se semmi :
Pannónia tank gumi, pepita Debrecen ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
(sajnos másképp nem tudom beilleszteni , de az áron egy picit megszeppentem ! )
- 1 like
Komment
-
Talán itt nem gond ha felírom . Van egy csomó VETERÁN ujságom amitől meg fogok válni . Elsősorban felkinálom a fórumon megforduló uraknak hölgyeknek . Természetésen majd felrakom a hirdetési oldalra is ,csak gondoltam had kerüljön ismerőshöz .
Az ár az általános ,ahogy adni szokták , vagy a (nálam ) szokásos : csirke ,kakas , pálesz vagy FIAT 850 alkatrész --vagy esetleg akármi ami tetszik nekem .
Végül is , ez is csak egy hülye hirdetés
- 4 likes
Komment
Komment