Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

nem semmi!
    Pedig ákciós !..................

Komment

Nos ez már a nem semmi! Sem az áruk, sem az állapotuk!!
      Akinek van ambiciója,legalább kiélheti magát. Egy gyors "restaurálás" ecsettel,gázolajjal sokat segített volna az összhatáson.

Komment

Eladó Csepel motor alkatrészek.

Nem semmi árat kér

Komment

Na erre mondta a Nyuszika a Süninek, hogy "B... meg a fűnyíródat!"
          Pannónia T1 1963

Bocsánat, most látom, hogy fórumtag 2012-óta. Már kétszer hozzá is szólt.

Kedves pusztai1970!

Nem akartalak kicikizni, de akinek ennyi tapasztalata van, miért hallgat? Ilyen szép gépet örömmel nézegetnénk a profilodban. Nem kéne hergelni vele az apróhirdetést böngészőket, minket meg megfosztani ilyen esztétikai élményektől.

Remélem nem bántottalak meg. Üdvözlettel: CZsolti
          Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 nov. 21, 13:32.

Komment

Szegény 477-est mit most hirdetnek" Gyűjteménybe" vajon milyen lehet a napi használatos !

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szegény 477-est mit most hirdetnek" Gyűjteménybe" vajon milyen lehet a napi használatos !
              Leginkább olyan aminek vannak papírjai.
              Legalábbis szerintem ezek hiánya miatt írta hogy szobadísznek vagy alkatrésznek.

Komment

Na itt egy jó cucc és olcsó is . Egy időben nagy volt itt a fórumon a "homololási " láz : Kompresszor

Komment

Ez egy újabb nyavalya mi ragályos"Homololási láz"??

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Igen, ezt én is tanúsíthatom. Egyszer én is lezsiráfoztam és kaptam is a helyreigazítást.
                    Akkor inkább rókázd le, hátha az tetszik neki... ;-)

Komment

Click image for larger version

Name:	Új bitkép (3).JPG
Views:	1
Size:	72.4 KB
ID:	143104

Először nem értettem, de rájöttem, hogy meg kellett adni a hirdetés címét

Komment

Újszerű Pannónia T5H motorkerékpár eladó - Debrecen, Hajdú-Bihar
                        A legszebb talán - az összes többi mellett - ahogyan a kipufogó-hollander-henger hármas a szabadság elvét követve a megszokottól eltérően áll...

Komment

Azért ez se semmi :

Pannónia tank gumi, pepita Debrecen ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

(sajnos másképp nem tudom beilleszteni , de az áron egy picit megszeppentem ! )

Komment

Talán itt nem gond ha felírom . Van egy csomó VETERÁN ujságom amitől meg fogok válni . Elsősorban felkinálom a fórumon megforduló uraknak hölgyeknek . Természetésen majd felrakom a hirdetési oldalra is ,csak gondoltam had kerüljön ismerőshöz .
                            Az ár az általános ,ahogy adni szokták , vagy a (nálam ) szokásos : csirke ,kakas , pálesz vagy FIAT 850 alkatrész --vagy esetleg akármi ami tetszik nekem .

Végül is , ez is csak egy hülye hirdetés

Komment

Joker!
                              Olyan újságból nincs ami Tiszakeszin elkallódott? Bár igaz az nem éppen veterán....

Komment

Üdv! Nekem is van autó-motor 75-76 évfolyam. Aki értékeli szivesen nekiadom. (szeretem a pálinkát)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X