Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igaz nem veteránapró, de:

Scaldia volga - Te koop €400 in Vilvoorde | 2dehands.be

Scaldia 1300 - magyarul Moszkvics 408. Bár úgy olvastam Scaldia 1400 néven forgalmazták ezeket.

Illetve ugyanazon a belga oldalon:

Volga M24 2.3D Oldtimer - Te koop | 2dehands.be

Peugeot (Indenor) diesellel szerelt Volga, ilyet sem láttam még.
    Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 dec. 22, 11:47. Oka: miért írtam oda, hogy "helyben"? meg vagyok keveredve... :)
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Volga,
      Úgy látszik nem csak nálunk divat szutykosan lefényképezni az eladni kívánt gépet.
      Hacsak nem valamiféle marketing fogás ez is, amihez én túl buta vagyok
      Egyébként szépek ezek a volgák, nagy kár hogy már szinte teljesen kipusztultak. (Na meg a '90-es években szinte az összes használható példányt kihurcolták Ukrajnába, Moldáviába, stb...)
      Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 dec. 22, 10:08.

Komment

Úgy látszik nem csak nálunk divat szutykosan lefényképezni az eladni kívánt gépet.
        Így erősebb a "fellelt" érzés, biztosan azért.

Van egy kedves fórumtársunk - a nevét nem árulnám el, de biztos ki fog derülni - akinek eladtam egy narancssárga CZ 472-t, egész gyárias állapotban. Ő fotón látta a motort, utána beszéltük meg, hogy elhozom és utána eljön hozzám megnézni. Az úriember konkrétan azt kérte, hogy ne takarítsam le a mocit egyáltalán, ahogy koszosan, tizenegypár év pajta után van, ő úgy szeretné látni. Igaz az utánfutón töltött 6 km alatt a pókhálók javarészét lefújta a szél, a többi piszkot rajtahagytam - ha ő így szeretné, hát legyen így.

Komment

ahogy koszosan, tizenegypár év pajta után van
          Én is "pajta" állapotban láttam meg először az MZ-t. Hiába volt nagyon olcsó, majdnem megrettentem.
          Én ilyenkor csak a plusz munkát látom benne, hogy minimum egy szétszedéssel, aprólékos benzines mosással kell indítani, plusz polírozással.
          Persze azt aláírom, hogy sokkal hatásosabb így az előtte-utána kép (milyen poros szutykos állapotban vettem és lám milyen csillogó csodát varázsoltam belőle), másrészt bizonyos hibák is jobban látszódnak (hol van vastag olajsár, ott szivárgásnak is kell lennie, stb.).
          Végülis érthető ez is, de hát mindenki máshogy működik.
          Én pl. bizonyos üzletekbe azért nem vagyok hajlandó betenni a lábamat, mert a termékeket szánt szándékkal logikátlanul helyezik el azért hogy minél tovább bóklásszon az ember. Na nálam ezzel pont nem a vásárlási ingert váltják ki hanem egészen mást
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 dec. 22, 15:39.

Komment

Na, ez tényleg érdekes hirdetés, így az ünnep első napján...

Eladó Pannonia Pannonia p10 Chopper - Képes Motor

Szerintetek? Izlés van (?) vagy csak ficam?

Komment

Bevallom , én is inkább azt szeretem ha én nyúlok hozzá elöször a megvett dologhoz . A sokévnyi kosz , rozsda , zsír , olaj , föld , moha , ...stb réteg renget infót ad szerkentyü előéletéről , használati módjáról , tárolásáról ...
              Arról nem beszélve , hogy ad egy kis nyugalmat ---legalább x éve nem szedte szét valami jobbító szándéku ...

Komment

Izlés van (?)
                Ennyiért már lehet akár ronda is, ha megy. Meg kell nézni milyen f..talicskákat kínálnak kétszer ennyiért.

Komment

Ennyiért már lehet akár ronda is, ha megy
                  Pont ezt akartam mondani: blokk, P10 teló, 1 használható tank, 1 pár okénak kinéző kipufogó - ha tényleg 20E, akkor oké.
                  Bár elég vészjóslóan oda van írva a leírásba, hogy "ár megegyezés szerint", szóval szerintem nem adná annyiért.

Komment

Ismét találtam egy nagyon érdekes hirdetést...az ára sem elhanyagolandó

Eladó Wanderer K 500 - Képes Motor

Komment

az ára sem elhanyagolandó
                      Hmm, nem is tudtam hogy veterán motorok is elértek ilyen magasságokba.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Hmm, nem is tudtam hogy veterán motorok is elértek ilyen magasságokba.
                        Nyeltem párat, közben...amíg elolvastam és nézegettem
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 dec. 28, 19:56.

Komment

Ismét találtam egy nagyon érdekes hirdetést
                          Nekem olybá tűnik,mintha egy makett lenne lefotózva......

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nekem olybá tűnik,mintha egy makett lenne lefotózva......
                            Lehet...az árát mivel magyarázod(?) vagy egy jó átverés?

Komment

A cserépedény -tót - , nálunk még kicsit drágábban is kezdi a licitet . Itt bizonyíték , hogy gazdagnak ismernek minket .

Wanderer K500 Bike 1927 for sale - PreWarCar

Komment

vagy egy jó átverés?
                                Az...........................................................

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X