Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Na ... látom a kis kisérlet bevált . A kérdéses sajtóterméket ugyanis tanuk elött , direkt helyeztem ki --azért hogy vizsgálatnak vessük alá a reakciókat . Mivel a helyszinen a legkisebb jelét sem adta senki anak ,hogy felfedezte volna .....
A mostani kommentekből pedig kiderül , hogy- csak átnyálazták néhányan .... . Aztán mélyen halgattak .
Betudom az első találkozó feszélyeztt légkörének ..
A legszebb talán - az összes többi mellett - ahogyan a kipufogó-hollander-henger hármas a szabadság elvét követve a megszokottól eltérően áll...
MZ-kipufogóval szerelve hogy állna másképpen? Apróságok, amik a gyári állapottól Makó-Jeruzsálem távolságra vannak:
nagyfékdobos kerék,nyitott hátsó teleszkóp, átszabott ülés és hátsó sárvédő, gumiharmonika elöl, és MZ-re való kormánymarkolatok.
Ennyi pénzért már papíros veteránt is lehet kapni. Ez meg nem az.
Sőt, az eleje inkább MZ, mint Pannónia. (Lámpatök, lámpatartó, tükrök, stb.
- - - Updated - - -
alán itt nem gond ha felírom . Van egy csomó VETERÁN ujságom amitől meg fogok válni . Elsősorban felkinálom a fórumon megforduló uraknak hölgyeknek . Természetésen majd felrakom a hirdetési oldalra is ,csak gondoltam had kerüljön ismerőshöz .
Az ár az általános ,ahogy adni szokták , vagy a (nálam ) szokásos : csirke ,kakas , pálesz vagy FIAT 850 alkatrész --vagy esetleg akármi ami tetszik nekem .
Egy cipősdoboznyi barackmag pl? A feltört maghéj ledarálva remekanyag hengerfejtisztításhoz. (A túrkevei AFIT-ban állítólag az IFA-hengerfejeket ilyen granulátummal tisztították. )
Ezt hívják diszkrétciónak ! Vagy inkább kiabálva kellett volna megkérdezni ?: Jóker ! Nem te felejtetted a ( kissé strapált ) Dörmögő-Dömötörödet a klotyón
MZ-kipufogóval szerelve hogy állna másképpen? Apróságok, amik a gyári állapottól Makó-Jeruzsálem távolságra vannak:
nagyfékdobos kerék,nyitott hátsó teleszkóp, átszabott ülés és hátsó sárvédő, gumiharmonika elöl, és MZ-re való kormánymarkolatok.
Ennyi pénzért már papíros veteránt is lehet kapni. Ez meg nem az.
Sőt, az eleje inkább MZ, mint Pannónia. (Lámpatök, lámpatartó, tükrök, stb.
- - - Updated - - -
Egy cipősdoboznyi barackmag pl? A feltört maghéj ledarálva remekanyag hengerfejtisztításhoz. (A túrkevei AFIT-ban állítólag az IFA-hengerfejeket ilyen granulátummal tisztították. )
Nos, azt nem lehet tőle elvitatni, hogy költött rá és egy újabb régi mkp. /mert ez nem veterán/ rója ismét az utakat...
Ez nem diszkréció---hanem bűnös halgatás ! Miután kicsit magára hagytam a csajom ---rögtön rámozdultatok sorban --persze ,hogy csendben maradt mind ...
Amennyit ráfújt...most már értem, miért 850 ezer Ft...
Komolyan mondom, nem értem az embereket?! Rendben van, hogy öreg motor, már nem gyártják ( igaz, tele van az ország -szétszórva- ilyen alkatrészekkel), de akkor is
Pannóniások!
Tényleg ilyen drága a motorotok?
Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 27, 20:34.
Komment