Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem értek hozzá, csak lekérdeztem a rendszámot a gépjárműkeresőben és aszerint ez egy forgalomban lévő BMW R 71.
    Ezért szép ez az ország ........

Komment

Hajtókar II. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Voltam tegnap Szendehelyen Henriknél, aki katonai holmikat hirdet a Veterán Aprón. Vettem faládákat meg miegymást, és van nála 5 literes fém marmonkanna pár darab. Nem kell valakinek pl. Ural oldalkocsira? Megyek ma is, azért megkérdezem az árát.
      Engem érdekelne vagy két darab. De ártól függően lehet több is. Légyszives írj majd.

Komment

Trabant 601 als Kombi in Mezocsat

Megint egy hírnevünket öregbítő --van pofája 22 000 km t ráírni---ja meg hogy : sérülésmentes . Remélem jól pofánveri valami odazarándokló vevőszándéku
        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 jan. 20, 14:35.

Komment

22 000 km
          Kerékcsere óta !,,,,,,,,,,,,,,

Komment

Ezen jót mulattam:

Romet kadett M780W motor / kismotor Budapest XXIII. kerület ”¢ OLX.hu

Nyáron lett felújítva...
            ÖÖÖÖ....kérem?
            Tán le lett törölve a hátsó teleszkóp egy koszos ronggyal?

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása
              Az lehet, de a képek alapján ez semmi esetre sem az...
              joker eredeti hozzászólása
              Ezért szép ez az ország ...

Itt rugózunk, hogyan lehetne az okmányait vesztett veterán járműveket "emberszámba" vetetni és lám, közben van olyan forgalomban ami nem is az...

Komment

Nem is tudok mit mondani ezekre a gyöngyszemekre, csak kapkodom a fejem itt a bőség zavarában....

Komment

Érdekes az ország legnagyobb mumusa is rosszhiszemű eladó?.Önellenörzés sajnos nincs ezek szerint. Nem véletlen tűnt el annak " a BMV"nek a törzskönyve és a forgalmija! Itt gyanakvás nincs?.

Komment

- - - Updated - - -

Engem érdekelne vagy két darab. De ártól függően lehet több is. Légyszives írj majd.
                    4 darab van már csak neki, 3 ezerért adja darabját. Megyek hétvégén megint, elhozom vagy hozok belőle ha kell, írd meg. Van jóképű Zil rádióskocsi tápegység-akkutöltő is. Itthon belenéztem, két nagy trafó 220/12V, négy külön hűtőbordán nagyobb diódák mint a hegesztőmben, nyolcas csavaron kisujjnyi kábelekkel, ampermérővel. Ha érdekel valakit teszek fel képet, van még belőle, 10-ért adta árukapcsolásban.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar II.; 2015 jan. 20, 17:17.

Komment

Click image for larger version

Name:	index.jpg
Views:	1
Size:	11.5 KB
ID:	143635
                      Ilyen fajta vagy a vastag alacsony? 3 ért egy érdekelne. Jófogással el tudod majd küldeni?

Komment

Nyáron lett felújítva.
                        Nem írja hogy melyik nyáron...lehet 86 nyara is.

Kíváncsi lennék a vevő arcára, amikor rájön, hogy mit vett...
                        Én is! Így jár az, aki nem néz utána semminek. Sőt, én ott lennék és sorolnám a felhasznált alkatrészek alkatrészek árait...Köze néha-néha kérdezve, megvan-e már a ráfordított összeg?
                        Ukránból csempészett Nyeper 150 ezer forint, minden másra ott a Mastercard.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Azt írja amit mutat az óra mely elromlott!!, érdekes nem?.Ha ezen a nyáron újították fel valószínűleg a tyúkok motoroztak rajta eddig. Gyári állapotú ez is!

Komment

Wartburg 353 Tourist komplett 0 km-es alváz eladó - Vatera.hu

mik vannak !

Komment

Nem lehetne valahogyan megüzenni Papp Károly és Papp Károlyné hirdetőnek, hogy minden hirdető és látogató tudja, hogy minden hirdetett jármű, alkatrész stb. szerintük nagyon jó, vagy szép, és hogy nagyon tetszik nekik? Vagy adjunk nekik 1000000000000000000000000000000000000000000000 kreditet, hogy ne kelljen mindenhová kiírniuk???

Komment

A Papp család legendás számomra is. De egy időbe én is elkezdtem kommentálni a vackaik alá, hogy "szép xyz".
                                Annyira izgalmasak, nekik minden "szép" meg "teszik".
                                Egy idő után amúgy már unalmasak, nem tudom nem veszik észre hogy senki se kíváncsi arra hogy egy darab rozsdás babetta váz számukra szép!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X