demeter eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Hajtókar II. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltam tegnap Szendehelyen Henriknél, aki katonai holmikat hirdet a Veterán Aprón. Vettem faládákat meg miegymást, és van nála 5 literes fém marmonkanna pár darab. Nem kell valakinek pl. Ural oldalkocsira? Megyek ma is, azért megkérdezem az árát.
- 1 like
Komment
-
Trabant 601 als Kombi in Mezocsat
Megint egy hírnevünket öregbítő --van pofája 22 000 km t ráírni---ja meg hogy : sérülésmentes . Remélem jól pofánveri valami odazarándokló vevőszándékuUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 jan. 20, 14:35.
- 3 likes
Komment
-
Ezen jót mulattam:
Romet kadett M780W motor / kismotor Budapest XXIII. kerület ”¢ OLX.hu
Nyáron lett felújítva...
ÖÖÖÖ....kérem?
Tán le lett törölve a hátsó teleszkóp egy koszos ronggyal?
- 5 likes
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólásaAz lehet, de a képek alapján ez semmi esetre sem az...joker eredeti hozzászólásaEzért szép ez az ország ...
Itt rugózunk, hogyan lehetne az okmányait vesztett veterán járműveket "emberszámba" vetetni és lám, közben van olyan forgalomban ami nem is az...
- 4 likes
Komment
-
- - - Updated - - -
Engem érdekelne vagy két darab. De ártól függően lehet több is. Légyszives írj majd.Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar II.; 2015 jan. 20, 17:17.
Komment
-
Nyáron lett felújítva.
Kíváncsi lennék a vevő arcára, amikor rájön, hogy mit vett...
Ukránból csempészett Nyeper 150 ezer forint, minden másra ott a Mastercard."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
Nem lehetne valahogyan megüzenni Papp Károly és Papp Károlyné hirdetőnek, hogy minden hirdető és látogató tudja, hogy minden hirdetett jármű, alkatrész stb. szerintük nagyon jó, vagy szép, és hogy nagyon tetszik nekik? Vagy adjunk nekik 1000000000000000000000000000000000000000000000 kreditet, hogy ne kelljen mindenhová kiírniuk???
- 4 likes
Komment
-
A Papp család legendás számomra is. De egy időbe én is elkezdtem kommentálni a vackaik alá, hogy "szép xyz".
Annyira izgalmasak, nekik minden "szép" meg "teszik".
Egy idő után amúgy már unalmasak, nem tudom nem veszik észre hogy senki se kíváncsi arra hogy egy darab rozsdás babetta váz számukra szép!
Komment
Komment