Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

És mit lehet ezzel kezdeni (ennyiért)?

Komment

Értem én hogy ritkaság...
      Mert ez műanyag -helyett- Pannónia!

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        És mit lehet ezzel kezdeni (ennyiért)?
        ...mit vagy oda , ha hazavinnéd a mon a lizát , azt se lehetne semmire használni

Komment

Ott a gyári aluhenger... Szóval volt ilyen csak egy vagyon lehet szerezni egyet...
          Tudom, hogy volt ilyen, itt Nyíregyen Mikuláéknak van triál is meg cross is szépen felújítva, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megkérik az árát egy hiányos példánynak.

Komment

ha hazavinnéd a mon a lizát , azt se lehetne semmire használni
            Ha nézegetni, akkor inkább motort szeretnék, nem egy alkatrészhalmot.
            Műértő meg nem vagyok.

Komment

Öööö...Hmmm....................................................

MZ TS 250/1 motorkerkpár Budapest XXII. kerület ”¢ OLX.hu

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Öööö...Hmmm... MZ TS 250/1 motorkerkpár Budapest XXII. kerület ”¢ OLX.hu
                Ühüm! Ezt néztük a haverral karácsonykor. Azt hiszem akkor 90 ezer körül járt. Talán. Ha erre is 145 ezret kell költeni, mint a Gaba gépére, akkor ... Jól jár a szerelő!

Komment

Az a hátsó teló ....ilyen nincs , meg egy vécédeszkán ülni ..

Komment

Az a hátsó teló .. ..ilyen nincs , meg egy vécédeszkán ülni ..
                    A hátsó teló tényleg izgi, a WC deszka... rövidebb távon, és olvasok közben... de nekem az a plüssmacis kulcstartó ami az egészre fölteszi a koronát!
                    Attól válik egységes egésszé a kép! A nélkül nem is érne semmit az egész!

Ez a motor nálam az optikai környezetszennyezés kategóriába sorolódik...

Komment

Azt észre vettétek, hogy az első kerék az első képen dobfékes? Aztán egy másikon meg tárcsás?

Komment

Azt észre vettétek, hogy az első kerék az első képen dobfékes? Aztán egy másikon meg tárcsás?
                        Vagy a fejlesztési folyamatot szerette volna illusztrálni, vagy pedig opcionálisan cserélhető az első fék... akár menet közben is...

Komment

Meglehetősen "egyedi" a gép , legalábbis én annak látom ... Lári-fári dob , később meg tárcsa fék , ez még valahogy a fejlesztés közi állapotokat tükrözi ! És valóban , a hátsó teló félelmetes ! De az ,hogy jobb oldalon pedig teljesen hiányzik a hátsó lengéscsillapító , nem kisfokú bizalomra vall , a hátsó futómű mechanikai szilárdságát figyelembe véve ! Főleg hogy a balos is már a fejlesztett változat ! (ahogy ezt már Joker jelezte is ) Vagyis ez egy MZ 250/1 TLF !!!!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 ápr. 26, 08:07.

Komment

Szervusztok! Jó reggelt! A karbinak a légszűrő már luxus. Csak egy sütőforma van rá berhelve.
                            Ennek a motorkerékpárra emlékeztető valaminek csak egy előnyös tulajdonsága van! Az, hogy nem az ENYÉM!

Komment

Magam fajta Romet Komar fanatikusoknak! ( Is! )
                              Eladó Romet Kadet - Képes Motor

Komment

Jól elszaladt az áruk már ezeknek is. Én még a felét sem adtam az enyémért. Igaz abban 180 km-rel több van.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X