Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mintha már olvastam volna valahol ezt a dumát! Az olyan két hete volt... Aztán most megint ígéri a képeket, de frissebb dátummal... Nem ismerem az illető előéletét, de látom volt már "bajotok" vele.

Komment

Gábrás Coli!
      Volt már közben C+É is !( általában, miután valakit megfenyeget, gyorsan nevet változtat )

- - - Updated - - -

Most látom, hogy már levette a hirdetést ! Valaki súghatott neki az olvasóink közül !

Komment

Valaki súghatott neki az olvasóink közül !
        Vagy pedig olvas minket. Lehet, hogy kezdünk egyfajta szabályozóként működni?

Komment

Most tényleg nem akarom piszkálni Colit ! De a legnagyobb segítőszándék ellenére sem tudom, hogy mire gondol !? " "Bovdenes lánckerék burkolat izs 56 -ra " http://veteranapro.hu/burkolat-borit...k-burkolat-izs

Komment

Lehetséges,hogy hiányosak az ismeretei és kicsit burkoltan kérdez.

Komment

Az 56-nak bovdenes a hátsó féke.Tehát a lánckerékburkolat ezáltal "bovdenes".

Komment

a legnagyobb segítőszándék ellenére sem tudom, hogy mire gondol
                Hát, fulton hozzászólása után könnyen lehet, hogy aki tudja, az érti.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Az 56-nak bovdenes a hátsó féke.
                  Valóban !...............

Komment

Biztos csak azért értem,mert én is kiskőrösi vagyok.

Komment

Eddig is voltak kétségeim, de most már tuti ................. !http://veteranapro.hu/uzemanyagtank/...pel-250-u-tank

Komment

Egyet fizet, kettőt vihet akció!

Komment

Volt már olyan is ,ahol ezért az összegért , az üzemanyag tartályhoz adták a motorkerékpár többi részét is ( akkor az már árukapcsolás ???)

Komment

Még jó, h lehet kapni, egyszerűen nevetséges ez a mesterségesen generált ár...
                            Mire el tudja adni, a szépen lefestett tank is kb olyanra rohad, mint a másik.
                            Ez még hagyján is, mert dolgozott az egyikkel. Talán felső hangon beleinvesztált 10ezer forintot. Akkor dobom el az agyam, amikor a tyúkólból, MÉH telepről előkapart, használhatatlan alkatrészekért, utángyártott ipari hulladékért kérnek nevetségesen magas árakat.
                            Ez a magyar motorokra épült iparág, és nepperhálózat az, ami miatt soha nem vennék magyar gyártmányú motorkerékpárt. A saját márkatársaiknak ártanak ezzel a legtöbbet.
                            Ha esetleg egyszer rászánom magam egy ilyenre, szétszedem, és alátétenként, és csavaronként fogom árulni...
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 júl. 15, 14:34.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Na ezt érzem én is...biztos el is megy a kedve sok Pannóniásnak, mikor tisztába kerül a dolgokkal...

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                szétszedem, és alátétenként, és csavaronként fogom árulni...
                                ........akkor ha elmondom , hogy nekem van vagy 2kg 11mm es laptávu eredeti hatos anyám --a gyárból ...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X